International University of Monaco

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Universitet og høgskole
Monaco
Kontakt SIOC
Heltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

International University of Monaco

International University of Monaco

Ta en bachelor- eller mastergrad - International University of Monaco

International University of Monaco (IUM) utdanner høyt kvalifiserte og kunnskapsrike business ledere fra hele verden. Skolen tilbyr undervisning i små klasser med studenter fra hele verden med fokus på entreprenørskap og læring ved å samarbeide og utføre prosjekter sammen. All undervisning foregår på engelsk. 

Bachelorprogrammet ved IUM

Bachelorprogrammet går over tre år, og har et stort fokus på lederskap. Du har mulighet til å skreddersy studiet selv med ulike fokusområder innen luksussegmentet, internasjonal finans, sport eller Event Management.

Masterprogrammene ved IUM

Universitetet tilbyr følgende masterprogrammer som vil gi deg de beste ferdighetene for å lykkes på det internasjonale arbeidsmarkedet:

 • Master of Science in Finance
 • Master of Science in Luxury Management
 • Master of Science in Sports Business Management
 • Master of Science in International Management

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om utdanningene, få informasjon om skolen, kostnader, opptakskrav eller lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne ditt drømmestudium. 

For kontakt eller mer informasjon om International University of Monaco, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søknad- og opptakskrav varierer mellom de ulike utdanningene.

Studiefakta, Tittel m.m

Ulike bachelor- og masterutdanninger ved IUM.

Kostnader

Kontakt SIOC for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen International University of Monaco.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA, Sør-Amerika og Australia. 

Her på studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Om SIOC

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord og organiserer språkkurs i utlandet. Vi tilbyr å møte fremtidige studenter «i en by nær deg», hvor du gjerne kan ta med dine foreldre.

SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå og «alle» aldre - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta deg imot. På denne siden finner du mange spennende destinasjoner i de fleste land i Europa, USA og Australia - du finner garantert et sted som passer deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

 • Spansk
 • Fransk
 • Tysk
 • Engelsk
 • Italiensk
 • Portugisisk
 • Russisk
 • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden og er nå en anerkjent IALC-partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene og hjelper deg med å tilrettelegge for dine utenlandsstudier. Vårt mål er at du, på hjemmesiden og ved kontakt med våre medarbeidere, skal få den informasjonen du trenger for å velge riktig skole- og kursvalg.

SIOC har selv besøkt skolene og vet mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. Våre ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country

Monaco

Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra International University of Monaco:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!