Universitet og høgskole

Charles University - Institute for Language and Preparatory Studies

Varighet
Ulike studiemuligheter
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SIOC Se detaljer
Varighet
Ulike studiemuligheter
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SIOC Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Charles University - Institute for Language and Preparatory Studies

Studieforberedende kurs ved Charles University 

Velkommen til din inngangsport til høykvalitativ utdanning i Tsjekkia! Charles University, Institute for Language and Preparatory Studies er en del av Charles University, det eldste universitetet i Sentral-Europa.

Hvorfor ta et studieforberedende program ved Charles University? 

Ved Charles University er undervisningen engasjerende, praktisk og interaktiv, med mål om at du skal lykkes med å komme inn på et anerkjent tsjekkisk universitet. Våre programmer har en suksessrate på over 90 %, og mange studenter mottar tilbud fra flere universiteter.

Med over 50 000 fornøyde studenter fra 60 forskjellige land og nesten 70 års erfaring med å hjelpe internasjonale studenter, er vårt program etablert for å gi deg et forsprang. Våre programmer inkluderer undervisning, lærebøker og kulturelle aktiviteter. Våre studieveiledere anbefaler utdanninger og skoler som passer for deg!

Våre studieforberedende program

Felles for kursene er at de forbereder deg for universitetsstudier, i tillegg til at du får veiledningen du trenger for å velge rett utdanning. Samtlige program har engelsk undervisning. 

Medisin og farmasi COMPLEX 

Dette studieforberedende kurset passer perfekt for deg som ønsker å studere medisin- og helsefag. Kurset går over ett år med oppstart på høsten. Gjennom klasseromsundervisning, seminarer og oppgaver får du kunnskap innen biologi, somatologi, kjemi, fysikk, latin terminologi innen medisin, profesjonell engelsk samt grunnleggende tsjekkisk.  

Medisin og farmasi FAST 

Har du allerede kunnskap tilsvarende B2 i engelsk? Da vil dette effektive studieforberedende programmet passe for deg. Kurset går over 7 måneder med oppstart i november. Kurset forbereder deg til søknadsprosessen for studier innen medisin- og helsefag. Du lærer om biologi, kjemi, fysikk og profesjonell engelsk.  

Ingeniørfag og IT FAST  

Dette intensive programmet er designet for å forberede internasjonale studenter for utdanninger innen IT og ingeniørfag. Kurset går over ett år og har oppstart i november. Kurset består av emner som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, profesjonell engelsk, generell engelsk samt at du får basekunnskap i tsjekkisk.  

Økonomi FAST 

Det studieforberedende kurset i økonomi passer for deg som ønsker å studere økonomifag i Tsjekkia. Programmet går over ett år og har oppstart i november. Du vil få en introduksjon til økonomi og få basekunnskaper i det tsjekkiske språket. Du vil også ha emner som matematikk, økonomispråk, profesjonell engelsk og generell engelsk.  

Hvorfor velge SIOC - Study In anOther Country? 

Vil du vite mer om utdanningene, få informasjon om skolen, kostnader, opptakskrav eller lignende? SIOC hjelper med alt fra valg av utdanning og studiested til dokumenter, registreringer, CV, ambassader, motivasjonsbrev og bolig. Vi gir deg tryggheten du trenger for å finne rett utdanning eller språkkurs i utlandet.  

Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne ditt drømmestudium! 

For kontakt eller mer informasjon om Charles University - Institute for Language and Preparatory Studies, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SIOC

  • Klasserom
  • Praha

Opptakskrav/Søknad

B1 engelsk ved oppstart i september og B2 ved oppstart i november. 

Skal du studere på et annet språk vil det i tillegg være andre spesifikke språkkrav. Se informasjon på skolens hjemmeside eller kontakt SIOC for mer informasjon.  

Kostnader

Kontakt SIOC for informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge SIOC Study In anOther Country?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Charles University - Institute for Language and Preparatory Studies.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Språk, universiteter, design- og business skoler

Vi i SIOC – Study In another Country, er klare til å hjelpe deg til å finne spennende studier i utlandet.  SIOC samarbeider med over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. Gjennom SIOC får du...

Les mer og vis alle utdanninger ved SIOC Study In anOther Country

Highlights