Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg

EduPlanet
Sammendrag
Profesjonsstudium
Hamburg
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Informasjonsmøter
09.03.2023
Klasserom

Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg

Studere medisin i Hamburg!

Utdann deg til lege i Tyskland ved University of Targu Mures Medical Campus Hamburg!

Medisinprogrammet

Medisinprogrammet varer i 6 år med undervisning på engelsk. Studiet gir 360 studiepoeng, og gir etter endt utdannelse tittelen Medical Doctor (MD). Undervisningen er inndelt i tre blokker der studenten først leser teoretiske emner, deretter forberedende sykdomslære før praksisperioden, og til slutt den kliniske delen hvor studentene får arbeide i praksis på sykehus. Oppstart skjer i september hvert år.

Medisinstudier i utlandet – går det?

Et vanlig spørsmål blant studenter som er interesserte i å studere medisin i utlandet, er hvordan det rent praktisk fungerer med tanke på autorisasjon og lisens. Dette er sjeldent et problem, ettersom det finnes EU-direktiver som likestiller medisinutdanninger i alle EU/EØS-land.

Bare med EduPlanet

Gjennom EduPlanet får du:

 • Personlig hjelp fra erfarne veiledere innen medisinstudier
 • Søknadsvurdering
 • Forberedende kurs til studiene og opptaksprøvene (PreMed kurs, les mer om dette på EduPlanets hjemmesider)
 • Webinar med informasjon om det å studere medisin i utlandet
 • Hjelp med studielån, bolig og lignende
 • 100% engasjement gjennom hele søknadsprosessen
For kontakt eller mer informasjon om Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

 • Du må være minst 18 år gammel.
 • Avsluttende karakterer/vitnemål fra videregående skole.

Opptaksprøve

Prøven er på engelsk og består av to deler; en skriftlig og en muntlig. Den skriftlige delen består av 75 flervalgsoppgaver jevnt fordelt (dvs. 25/25/25) innenfor biologi, kjemi og generell allmennkunnskap.Kjemi og biologi er på videregåendenivå.

Den skriftlige delen tilsvarer 60 % av poengene, og den muntlige tilsvarer 40 %. Det kreves 50 % for å bli godkjent. Man skriver først den skriftlige prøven i løpet av 90 minutter, deretter kommer intervjudelen på ca. 15-20 minutter. Videre får man svar på om man får studieplass eller ikke to uker senere.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for språkkurs og medisinutdanning i utlandet. I tillegg tilbys studier innenfor andre studieretninger i Europa, USA og Australia. Du kan søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av våre studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis! Velkommen!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. Kursene foregår på engelsk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver eller karakteropptak

Følgende medisinuniversiteter har opptaksprøver eller karakteropptak:

 • Masaryk University i Brno, Tsjekkia
 • University of Debrecen, Ungarn
 • Pavol Jozef Šafárik University i Kosice, Slovakia
 • University of Nicosia Medical School i Nicosia, Kypros
 • Charles University i Praha, Tsjekkia
 • Riga Stradins University på Riga, Latvia
 • Pomeranian Medical University i Szczecin, Polen
 • University Targu Mures Medical Campus i Hamburg, Tyskland
 • Lithuanian University of Health Sciences i Kaunas, Litauen

Stort engasjement og omfattende hjelp

EduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet ønsker deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet

Kontaktinformasjon til EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet
Lienga 6
1414 Trollåsen


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!