Profesjonsstudium

Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg

EduPlanet , i Hamburg
Varighet
6 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
6 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg

Nære Norge | Små studiegrupper | Stort og moderne campus

Studere medisin i Hamburg!

Utdann deg til lege i Tyskland ved University of Targu Mures Medical Campus Hamburg!

Om skolen

University of Medicine, Pharmacy, Science and Technology of Targu Mures (UFMST) i Romania har åpnet et nytt campus for medisinstudenter i Hamburg; University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH).

UMCH er altså ikke et nytt universitet, de har over 70 års erfaring med utdanning og forskning. At de åpner et nytt campus i Hamburg, er et bevis på at skolen er fremgangsrik og populær. Det er stort fokus på internasjonalt nivå, og om ønskelig finnes det tilbud om utveksling til skoler i Frankrike, Italia, Tyrkia og Østerrike. I Hamburg er dessuten målet at halvparten av studentene skal være internasjonale, altså ikke fra Tyskland.

Universitetets campus er beliggende i Bahrenfeldområdet i Hamburg. Området kalles også Science City, og er et at de mest attraktive lærestedene i Tyskland. Hit kommer du enkelt med enten bil eller kollektivtransport. Denne delen av Hamburg er en av de grønneste og fineste områdene i byen.

Medisinstudier utenlands innen EU/EØS

Det er et trygt valg å studere medisin i et EU/EØS-land, da det finnes spesifikke medisinske direktiver innen EU/EØS. Disse direktivene betyr at hver medlemsstat godkjenner ditt vitnemål fra et annet EU/EØS-land og gir deg tillatelse til å jobbe som lege eller tannlege uten å stille spesifikke krav til tilleggsutdanning- eller språkkunnskaper.

For å jobbe som lege eller tannlege etter at du har fullført studier i utlandet, må du søke om autorisasjon fra Helsedirektoratet. Helsedirektoratet fungerer også som en informasjonsenhet for spørsmål om autorisasjoner. Du kan kontakte Helsedirektoratet hvis du har flere spørsmål om hvordan det fungerer med autorisasjon.

Hamburg

Hansastaden Hamburg tilbyr en fin variasjon av gammelt og nytt. Besøk det gamle lagerhuskomplekset Speicherstadt som i dag er vernet, her finner du flere museum, restauranter og utstillinger. I denne delen av Hamburg holder flere reklamebyråer, forlag og kunstnere til. Andre severdigheter er vakre Rathaus, det gamle rådhuset med sitt høye tårn som strekker seg mot himmelen.

Det finnes også gode muligheter for shopping i Hamburg. I Colonnaden og nærliggende gater finner du mange kjente varemerker. Du finner også større varehus som Hanseviertel og det nybygde Europa Passage. Det er også verdt å besøke Eppendorf, Pöseldorf og St. Pauli for flere shoppingtilbud.

Utelivet i Hamburg er godt, og spesielt er Reeperbahn et velkjent område med mange barer, kasinoer, diskotek og nattklubber. Rundt 25 millioner turister besøker årlig denne delen av byen, som ikke sovner før solen står opp.

Fritid

Som en del av timeplanen inngår også timer med fysisk aktivitet. På et nærliggende sportssenter på hele 3000 kvm finner du et 25 meters svømmebasseng, et romslig wellnessområde, gym, fitnessenter og spinningsal, så her er det gode muligheter til å holde formen ved like. Det er fri adgang på sportssenteret for UMCHs studenter. Ønsker du å trene også etter skoletid, kan du via Aktive Freizeit (VAF) som driver sportssenteret, kjøpe treningspass til rabattert pris.

Vår unike hjelp for Medisin

 • Bredt utvalg av medisinutdanninger utenlands
 • Gratis søknadshjelp
 • Opptak ved karakterer og opptaksprøve
 • Personlig veiledning
 • Opptaksvurdering 
 • Egne PreMed-kurs
 • Medisinwebinar hver uke
 • Facebookgrupper for medisinstudenter
For kontakt eller mer informasjon om Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det er totalt 150 plasser på medisinprogrammet, og skolens mål er at halvparten av plassene skal gå til internasjonale studenter, og halvparten til tyske studenter.

For å få plass ved UMCH er det nødvendig å gjennomføre en opptaksprøve.

Kontakt EduPlanet for mer informasjon.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin - Hamburg - Tyskland - University Targu Mures Medical Campus Hamburg.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Gratis søknadshjelp
 • Opptak ved karakterer & opptaksprøve
 • Personlig veiledning
 • Opptaksvurdering 
 • Egne PreMed kurs
 • Medisinwebinarer hver uke
 • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online vi datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvordor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college & universitet og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet