Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Språkkurs
Cadiz, Malaga, Sevilla
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Cadiz
Kontakt SIOC

Malaga
Kontakt SIOC

Sevilla
Kontakt SIOC

Spansk - CLIC

CLIC – Spanske språkskoler i Sevilla, Malaga og Cadiz

Drømmer du om å lære spansk i Spania? Har du letet etter spanske skoler, funnet mange forskjellige alternativer og er usikker på hvilken skole du skal velge? Her på CLIC International House handler våre kurs om deg.

Du kan lære spansk på alle nivåer både på campus og online, alt fra nybegynnerkurs til mer avansert språkkunnskap. Uansett om du er flytende i språket, eller om du er nybegynner og bare ønsker å forstå menyen til en tapasbar, har vi et språkkurs for deg!

Spansk språkkurs 

Våre skoler i Spania holder åpent året rundt og tilbyr fleksible språkkurs. Du kan til og med velge hvor mange timer med kurs du ønsker. Så enten du ønsker å presse inn så mye tid i klasserommet som mulig, eller vil ha mer tid til å utforske, finnes det et kurs for deg i vakre og solfylte Andalusia.

Fleksible kurs

Fleksibel, tilpasset og pålitelig. Det er slik vi vil beskrive kursene våre. Fra intensive kurs, til privattimer eller eksamen i spansk, her er det noe for enhver smak.

Innfødte lærere

Dette er en spanglish-fri sone. Alle våre lærere har spansk som morsmål og dedikerer sin tid til å sørge for at du får så mye som mulig ut av kurset.

Utmerkede studiesteder

Du kan studere spansk bokstavelig talt hvor som helst, men vil du ikke helst gjøre det et sted så solrikt, historisk og kulturelt som Andalusia? Sevilla, Cadiz og Malaga venter på deg!

Kulturell fordypning

Et språkkurs i utlandet handler ikke bare om å lære språket. Opplev den rike kulturen Spania har å by på gjennom å prøve alt fra vinsmaking, lokal dans og andre aktiviteter på vårt kulturprogram. 

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Spansk - CLIC, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk - CLIC.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk - CLIC:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!