Vis studentum.no som: Mobil

Franskkurs i Montpellier på Institut Linguistique Adenet (ILA)

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Språkkurs
Oppstart: Oppstart hver uke - Montpellier

Franskkurs i Montpellier på Institut Linguistique Adenet (ILA)

studenter i frankrike

Franskkurs i Montpellier på Institut Linguistique Adenet (ILA)

Max 10 studenter per gruppe! | Over 2000 studenter per år | Kvalitetsstemplet språkskole | Bo på Student Residence

Institut Linguistique Adenet (ILA) er en meget velkjent og ettertraktet skole som ligger svært sentralt i Montpelliers historiske kvarter på Grand Rue Jean Moulin.

Skolen er plassert i en av byens mest populære gater, som ellers er full av trivelige boutiquer, små gourmethandlere og typiske franske kafeer. Lokalene er moderne , utstyrt med aircondition og gratis Wifi i hele bygningen. Her finner du et multimediarom, rom for selvstudier, 40 datamaskiner og tablets som kan lånes, samt et lite studentbibliotek.

ILA underviser små grupper, maks 10 per klasse, og har høye krav til sine lærere. På skolen brukes moderne hjelpemidler til å motivere studentene. For å gjøre undervisningen så levende som mulig og engasjere studentene på best mulig måte, diskuteres aktuelle nyhetsartikler, TV-nyheter og radioinnslad. Dette skaper det ultimate studiemiljøet og gjør skolen svært populær. Skolen er høyt verdsatt av de ca 35 000 studentene som hittil har tatt sine kurs her. Skolens personale er alltid til stede for å hjelpe og veilede deg.

franskkurs

Montpellier

Montpellier er en velkjent og flott universitetsby som passer deg som ønsker å dra på et språkkurs til et ganske stort sted med mange studenter. ILA er skolen for de som leter etter et språkkurs av høy kvalitet med leksjoner i små grupper. Hvis du er rundt 16-17 år og ikke ønsker å delta på ungdomskurs, er dette også et veldig godt alternativ.

Av de 250 000 innbyggerne i Montpellier er opptil en fjerdedel studenter, og byen kan være stolt av sitt universitet, som er et av de eldste i verden. Byen har også mange internasjonale studenter som kommer hit for språkkurs, noe som skaper et fint fellesskap mellom byens ungdommer.

Fritid

Ved ILA er man godt klar over at mye av læringen på fransk språket foregår utenfor klasserommet. Skolen fokuserer derfor stort på aktivitetene byen har å tilby, slik at studentene også vil lære språket også ved siden av språkkursene.

Hver uke organiserer skolen minst fire kulturelle eller sosiale aktiviteter, men også utflukter til nærliggende byer som Avignon, Nîmes og Provence, som studentene kan delta. En annen populær aktivitet er Speed ​​Meetings. Franske og internasjonale studenter samles på en bar eller restaurant og snakker både fransk og engelsk med hverandre!

En typisk uke med aktiviteter kan se slik ut:

 • Mandag, velkomstdrink
 • Tirsdag, guidet tur i Montpellier – historiske delen
 • Torsdag, vinsmaking
 • Fredag, utflukt til St Guilhem le Désert
 • Lørdag, utflukt til Camargue

Montpellier er hovedstaden i regionen Languedoc-Rousillon, et område kjent for sine vingårder. Hvis du går på et språkkurs, har du sjansen til å delta på vinsmaking og prøve ut noen av de lokale vinene. Skolens aktivitetsprogram tilbyr en rekke guidede turer i byen, besøk til museer og teatre, vin- og ostesmaking samt velkomst- og avskjedsfester. I tillegg kan du i denne Middelhavsbyen nyte all slags vannsport da byen bare ligger 9 km fra sjøen. Hit kan du sykle eller ta trikken!

For kontakt eller mer informasjon om Franskkurs i Montpellier på Institut Linguistique Adenet (ILA), vennligst fyll inn en interessemelding.

Fakta

Kurstyper: Generelle & Student, Språkkurs for 50+, Språkkurs for næringslivet
Språknivå: Alle
Minimumsalder: 16 år
Leksjoner/uke: 20, 20+10, 30
Gruppestørrelse: Maks 10
Lengde på leksjoner: 45 min
Startperioder: Hver uke
Kurslitteratur: Inngår
Innkvartering: Residens, Vertsfamilie, Leilighetshotell

Kurs

Språkkurs i fransk (Leksjoner per uke: 20)

Dette er ILAs mest populære språkkurs, bestående av maksimalt 10 studenter (i snitt 5-8). Språkkurset fokuserer på struktur, muntlig og skriftlig øvelse av språket, samt lytteforståelse. Grammatikk og ordforråd er også med. ILAs kurs inkluderer også elementer av fransk kultur og fransk samfunn.

Timeplan: 9.00-10.30 og 10.45-12.15 mandag-fredag

Intensivkurs (Leksjoner per uke: 30)

Anbefales! Samme som språkkurset ovenfor, med 10 leksjoner i tillegg per uke. Disse 10 leksjonene fokuserer på muntlig kommunikasjon og en mer detaljert undervisning i fransk kultur. Du har kurs fra morgen til like etter lunsjtid. 3 dager i uken fortsetter leksjonene litt utover ettermiddagen.

Timeplan: 9.00-10.30 og 10.45-12.15 mandag-fredag + 13.15-15.30 tre ettermiddager/uke

Forberedende Delf/Dalf kurs (Leksjoner per uke: 20, 30, 20+5)

DELF og DALF er de viktigste franske språktestene organisert av det franske utdanningsdirektoratet. Disse språkkursene forbereder deg på eksamen og kan leses 20, 30 eller 20 + 5 leksjoner per uke.

Forretningsspråk (Leksjoner per uke: 20+10)

Språkkurs for deg som trenger, eller allerede bruker fransk på jobb. Dette kurset består av gruppeleksjoner som gir et godt grunnlag og oppfriskning med hensyn til alle elementene i språket. De private leksjonene som inngår i pakken er tilpasset ditt valg og yrke.

Debatter, presentasjoner, praktiske situasjoner og rollespill er deler som oppstår i løpet av leksjonene, og som gir selvtilliten et løft i ulike kommunikative situasjoner. Kurset fokuserer også på forretningsspesifikke mål som å skrive rapporter, legge til rette for møter, ordre, telefonsamtaler og mye mer.

50+ kurs (Leksjoner per uke: 20)

Benytt muligheten til å kombinere fransk og kultur i 2 uker og bli kjent med kursdeltakere på din alder fra hele verden! Pakken inneholder 20 franskleksjoner per uke og om ettermiddagen starter et fullpakket aktivitetsprogram.

Aktivitetene finner sted både i sentrum av Montpellier, men utfluktene går ofte til hyggelige og ekte franske byer i Languedoc-Roussillon. Alle aktiviteter gjøres sammen med de i gruppen din, men halvdags- og helgedagsutfluktene er åpne for alle kursdeltagere hvis de ønsker å delta. Har du lyst til å bli mer enn 2 uker? Deretter kan du fortsette å studere fransk med 20 leksjoner per uke og delta i skolens frivillige aktivitetsprogram.

For å delta på 50+ kurset må du minst ha A2 nivå i fransk. Vær også forberedt på at et minimum av deltakere er påkrevd for at kurset bare inkluderer deltakere i alderen 50+. Hvis dette ikke er tilfellet, integreres programmet med skolens generelle kurs- og aktivitetsprogram

Her finner du et eksempel på hva som inngår i 50 + kurset, være forberedt på at enkelte aktiviteter er sesongavhengige og at enkelte punkter kan endres.

Uke 1:

 • Mandag: Guidet tur og velkomstdrink
 • Tirsdag: Smaksprøver av lokale produkter
 • Onsdag: Fri på ettrmiddagen (shopping etc)
 • Torsdag: Chateau Flaugergues
 • Fredag: Halvdagstur til Nîmes
 • Lørdag: Full dagstur til Avignon og Pont du Gard (gamlebyen, pavens palass og verdensberømte akvedukter)

Uke 2:

 • Mandag: Guidet tur rundt i det «nye sentrum»
 • Tirsdag: Prøvesmaking vin og ost
 • Onsdag: Fri på ettermiddagen
 • Torsdag: Middag på en restaurant med ansatte og lærere fra ILA
 • Fredag: Halvdagstur til Sète
 • Lørdag: Hjemreise

Skolen forsøker alltid å plassere deltakere i alderen 50+ i samme språkgruppe. Hvis det viser seg at kunnskapen i fransk varierer sterkt mellom deltakerne, plasserer skolen etter fransknivå. Du kan derfor komme til å studere i grupper med blandet alder.

Innkvartering

ILA tilbyr en rekke overnattingsmuligheter for deg som student. Velg mellom vertsfamilie, studentbolig eller overnatting på et hotell.

Vertsfamilie

Å bo i en vertsfamilie er en fin måte å ta del i hverdagen i en typisk fransk familie! Alle familier er nøye utvalgt av ILA, og du bor vanligvis innen 30 minutter fra skolen. Når du kommer til Montpellier, møter familien deg, og du vil bli tatt med til boligen. Du kan velge å bestille innkvartering med frokost eller halvpensjon. Hvis du har noen spesielle ønsker, så si ifra til oss med tanke på valg av vertsfamilie.

Student Residence

Populært valg! Du kan også velge å bo på student residence sammen med studenter fra hele verden. ILA tilbyr innkvartering i rimelig studioer (liten leilighet) med egen dusj / wc og felles kjøkken. Studioene er for en eller to personer. Alle beboere har tilgang til trådløst internett og vaskerom er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Rommene er enkle, men inneholder det du trenger. Et depositum må betales ved ankomst. Leilighetene innen gangavstand fra skolen, og ca 10-15 minutter å gå. Ta gjerne å se en film fra studenthjemmet.

Rom på campus (juli-august)

I sommermånedene juli-august tilbyr ILA et begrenset antall rom direkte på campusområdet til Unviersitetet i Montpellier. Denne innkvarteringen er egnet for de som ønsker å bo billig og bo mer selvstendig. Rommene er ca 10-12 kvm store med eget bad og internettilgang. Et felles kjøkken er tilgjengelig, men dette har ikke kjøkkenutstyr (noe utstyr kan kjøpes på stedet), slik at du i dette tilfellet må skaffe deg selv. På den annen side er det rimelige studentrestauranter i umiddelbar nærhet. I universitetetsrestauranten kan du for eksempel kjøpe en lunsj for ca 7 Euro og en frokost for like under 3 Euro. Boligen ligger ca 10-15 minutters trikketur fra ILA. Minimumsalder 18 år.

Leilighetshotell

Skolen tilbyr også overnatting i et 3-stjerners leilighetshotell. Leilighetene er for 1-2 personer og 2-roms leiligheter for opptil 4 personer som deler. De mindre leilighetene er ca 25 kvadratmeter, og alle har egen dusj / WC og fullt utstyrt kjøkken. Klesvask og parkeringsfasiliteter er også tilgjengelig. Her bor du komfortabelt med ca. 10-15 minutters trikketur fra ILA. Denne boligen passer deg som har litt høyere krav til din innkvartering og er villig til å betale mer.

Kurspriser

20 leksjoner per uke

 • 1 uke: 3 410
 • 2 uker: 5 250
 • 3 uker: 5 270
 • 4 uker: 6 750
 • 6 uker: 9 830
 • 8 uker: 12 680
 • 12 uker: 18 760
 • 13 uker: 20 130
 • 16 uker: 24 560
 • 20 uker: 30 730
 • 24 uker: 37 030
 • 36 uker: 53 600

30 leksjoner per uke

 • 1 uke: 4 400
 • 2 uker: 7 150
 • 3 uker: 9 880
 • 4 uker: 12 720

Seniorkurs, 50+

 • 2 uker: 9 100*
  *Merk! Prisen for 50+ kurset inkluderer ikke innkvartering

Business French 

 • 1 uke: 4 750
 • 2 uker: 7 970

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Franskkurs i Montpellier på Institut Linguistique Adenet (ILA).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Franskkurs i Montpellier på Institut Linguistique Adenet (ILA):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!