Vis studentum.no som: Mobil

Spansk i Latin-Amerika

Kulturstudier
Sammendrag
Kortere studier
Buenos Aires, San Isidro
Heltid
Støttet av lånekassen

Spansk i Latin-Amerika

Latin-America rundt | spansk språkkurs

 I samarbeid med universiteter i Argentina og Costa Rica gir vi deg muligheten til å lære spansk, ved å bo, studere og reise i Latin-Amerika. Du behøver ikke kunne spansk fra før. Lånekassen støtter reise, studier og opphold.

Ved å lære deg spansk styrker du mulighetene dine i et internasjonalt arbeidsliv. Og døren til Latin-Amerika og Spania står åpen for deg resten av livet.

Studiene

Kombinasjonen av spanskstudier, spanskspråklig hverdagsliv, reiseliv og spesialutdannede universitetslærere gir deg glimrende mulighet til å lære deg spansk.

Ett, to eller mange semestre

Hvor lenge vil du reise og studere i Latin-Amerika? Du kan begynne med ett semester, og så tar du det derfra. Mange velger å begynne med et semester i Buenos Aires. For så å reise gjennom Latin-Amerika til Costa Rica og fortsette studiene der. Du kan også gjøre motsatt - eller bli værende på samme studiested.

Bachelor eller master fra Latin-Amerika

Studiene kan inngå i norsk bachelorgrad. Men tilbudet er også en inngangsport til videre gradsstudier i Latin-Amerika. Samme hva du vil bli: arkitekt, ingeniør, psykolog, økonom, danser, regissør osv. Våre universitetspartnere har brede studietilbud.

Utforsk Latin-Amerika

Før og etter semesteret har du mulighet til å reise og utforske Latin-Amerika. Ønsker du i tillegg å jobbe i en frivillig organisasjon kan vi gi deg kontakter.

Det organiseres fellesreiser for de som ønsker å reise sammen med andre, og inviduelle reiser for de som ønsker det. Vi har veiledere som hjelper deg med inspirasjon og ideer.

For kontakt eller mer informasjon om Spansk i Latin-Amerika, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Når du søker må du fylle ut et søknadsskjema. Kontakt skolen for mer informasjon om skjema og søknadsprosess. 

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender vi deg tilbud om studieplass.  

Hvorfor velge Kulturstudier?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Friår med mening

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk i Latin-Amerika.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Studere i Asia, Afrika og Latin-Amerika | Kulturstudier

Vi gjør det enkelt og trygt å studere i utlandet - ett semester, studieår eller bachelor. Sammen med norske og utenlandske universiteter tilbyr vi engelskspråklige studier jorda rundt, med lånekassestøtte, studiepoeng og bolig.

Dette er Kulturstudier

Kulturstudier tilbyr semesterstudier innen samfunnsvitenskap og humaniora ved våre vakre studiesteder i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Mer enn 8000 studenter har til nå gjennomført våre studier.

Med unntak av Buenos Aires er alle studiesentrene lokalisert i mellomstore byer. Stedene har vi valgt med henblikk på blant annet infrastruktur, lokal universitetspartner, trygghet og kulturell interesse. Her har vi personale som legger til rette for at ditt studieopphold skal bli interessant, morsomt og faglig utbytterikt.

Våre studenter får oppleve de beste foreleserne og seminarlærerne fra hele verden. Vi er svært stolte av vår dyktige undervisningsstab, som hvert semester sikrer at du som student får maksimalt utbytte av dine studier.

Historie

Kulturstudier ble startet i 1997 av en gruppe samfunnsvitere og humanister fra Universitetet i Oslo. Grunntanken har siden starten vært å tilby undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på studiesteder som byr på opplevelser som levendegjør og utfordrer det akademiske innholdet. Foruten gjennomgående svært godt faglig utbytte og nye venner sitter studentene igjen med erfaringer fra en annen kultur som mange vender tilbake til.

Kulturstudier har i dag kontorer i 7 land. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi har representasjonskontorer i Stockholm, Buenos Aires, Pokhara, Hoi An, San Isidro og Cape Coast.

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Borger Withs gate 9
0482 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk i Latin-Amerika:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!