Vis studentum.no som: Mobil

Videreutdanning i operasjonssykepleie

NTNU
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Trondheim
3 semester
Heltid
Støttet av lånekassen

Videreutdanning i operasjonssykepleie

Er du sykepleier og har lyst til å ta en videreutdanning? Ønsker du å arbeide med akutt og/eller kritisk syke pasienter i en kompleks, uforutsigbar og raskt skiftende hverdag? Som operasjonssykepleier arbeider du i team og har ansvar for å tilrettelegge for trygg gjennomføring og assistanse ved kirurgiske inngrep og undersøkelser.

Videreutdanning i operasjonssykepleie er et tilbud til deg som har fullført en bachelor eller tilsvarende i sykepleie, har norsk autorisasjon som sykepleier og minimum to års relevant yrkeserfaring. Vi tar opp studenter i Gjøvik, Trondheim og Ålesund.

De fleste operasjonssykepleiere arbeider i operasjonsavdelinger ved sykehus, men med en videreutdanning i operasjonssykepleie har du også mange andre spennende jobbmuligheter, som sterilsentral, dagkirurgiske enheter, poliklinikker og akuttmottak. Du kan også bygge på videreutdanningen med en master i klinisk sykepleie ved NTNU.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!