Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, bygg

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, bygg

Vil du være med på å planlegge bygg, vei, vann og avløp, og samtidig sørge for en grønnere fremtid?

Byggebransjen er Norges største fastlandsnæring og har en sentral rolle i omstillingen til et bærekraftig samfunn. For å få utslippsfrie byggeplassser, hus som krever lite energi og gjenbruke gamle byggematerialer, må hensynet til miljøet inngå i alle byggeplaner. I tillegg vil kraftig nedbør, svingninger i temperatur, og økt fare for flom, skred og stormflo gi ekstra utfordringer for veier og anlegg i Norge. På byggingeniørstudiet blir du rustet til å møte disse utfordringene, og bransjens forventninger til innovasjon og produktivitet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!