Vis studentum.no som: Mobil

Kunsthistorie - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Kunsthistorie - masterstudium

Hva betyr kunsten for oss? Hvilken rolle har kunsten i samfunnet historisk og i dag? Masterprogrammet i kunsthistorie tar for seg et vidt spekter av temaer, men har hovedfokus på kunstens samfunnsmessige rolle og betydning. Gjennom forelesninger og seminarer vil du få innsikt i de politiske aspektene ved kunsten og kunsthistoriefaget. En stor del av studiet består av å skrive en masteroppgave om et selvvalgt tema.

Masterprogrammet i kunsthistorie er et toårig teoretisk studium, og undervisningen består hovedsakelig av forelesninger, seminarer, og ekskursjoner. Vi samarbeider med ulike institusjoner i Trondheim, deriblant NTNU Vitenskapsmuseet og den nyetablerte Kunsthall Trondheim, og arrangerer jevnlig museumsbesøk og arkitekturvandringer. I enkelte av emnene på master er det også planlagt studieturer til utlandet, deriblant til Stockholm og Berlin.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!