Vis studentum.no som: Mobil

Industriell kybernetikk - masterstudium (2-årig)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Industriell kybernetikk - masterstudium (2-årig)

Industriell kybernetikk er et studium for deg som har en bachelor i teknologi eller ingeniørfag, og som ønsker å kombinere denne utdannelsen med en fordypning i kybernetikk. Dette inkluderer automatisering, styring, systemteori og industrielle datasystemer. Det kreves ingen formelle forhåndskunnskaper om disse temaene, men du bør ha interesse for matematikk og informasjonsteknologi.

NTNU tilbyr de mest anerkjente kybernetikkstudier i Norge. Hvis du allerede har et betydelig innslag av kybernetikk eller automatisering i bachelorgraden din skal du heller velge 2-årig masterprogram i Kybernetikk og robotikk. Næringslivet etterspør mastergrader i teknologi med en tydelig og balansert tverrfaglig bakgrunn som behersker andre ingeniørfag i tillegg til kybernetikk. Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!