Vis studentum.no som: Mobil

Datateknologi - masterstudium (2-årig)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Datateknologi - masterstudium (2-årig)

Datateknologi er en helt sentral del av alle fremtidsrettede teknologier, som for eksempel kunstig intelligens, medisinsk teknologi og søkemotorteknologi. Datateknologi løser viktige samfunnsutfordringer innen for eksempel klima, bærekraft og helse. Du lærer teknikker og metoder for å utvikle datasystemer gjennom prosjektløpet fra en idé til ferdig løsning. Det 2-årige masterstudiet i datateknologi bygger videre på en bachelorgrad i ingeniørfag eller informatikk med matematikk. Du velger et spesialfag å fordype deg i som gir deg en spisskompetanse og gjør deg svært konkurransedyktig for ekspertjobber. Med en datateknologigrad fra NTNU blir du attraktiv i arbeidslivet. De fleste datateknologistudentene har jobb allerede året før de er ferdige. En datautdannelse kvalifiserer deg til jobber i de fleste bransjer, og mange får lederstillinger.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!