Vis studentum.no som: Mobil

Grafisk design - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Gjøvik
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Grafisk design - bachelorstudium

Bachelor i grafisk design er et designstudium med fokus på kommunikasjon, brukskvalitet, estetikk og solid håndverk. Studiet er rettet mot papirbaserte medier, interaktive digitale medier, og skilt- og veifinningssystemer for bygninger og uterom. Typografi og informasjonsdesign vektlegges.

Vi utdanner grafiske designere med en kompetanse som balanserer praktiske ferdigheter og formgivningsevne med evne til å tenke analytisk og konseptuelt. Utdanningen inneholder en rekke praktiske prosjekter og studentene ender opp med en forseggjort portefølje med designprosjekter. Etter tre års studier avslutter studentene med en utstilling som viser ti av deres beste arbeider. Fullført studium vil kvalifisere til arbeid som grafisk designer eller andre former for designrelatert arbeid i designbyråer, reklamebyråer, kommunikasjonsbyråer, web- og interaksjonsdesignbyråer, forlag, aviser, museer, kringkasting, grafiske bedrifter eller andre virksomheter innen privat og offentlig sektor som har designrelevante stillinger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!