Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, havbruk

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, havbruk

Hvordan kan teknologiske og biologiske prosesser skape best mulig vilkår, for både fisk og miljø? FN peker på mat fra havet som en av løsningene for å mette en stadig voksende verdensbefolkning. NTNUs havbruksutdanning er utviklet i dialog med havbruksnæringen. Studiet har et fokus på prosjektering og drift av havbruksanlegg i sjø og på land. Havbruksingeniør er en ingeniørutdanning på bachelornivå. Du får verdifull innsikt i biologi og havbruksteknologi for å sikre god fiskevelferd og miljømessig bærekraft. Dette gjør Havbruksingeniør til et unikt studieprogram i Norge.

Havbruksingeniørstudiet er en god blanding av teoretisk og praktisk læring. Havbruksingeniør er et nytt studium fra 2020, som kan gi deg spennende jobbmuligheter innen akvakultur. Bachelorutdanningen som havbruksingeniør fokuserer på hvordan tekniske anlegg driftes og utvikles i kystnære strøk, både på land og til havs.

​​​​Havbruksingeniør er et sterkt driftsteknisk ingeniørstudium, hvor vi gjennom studiet vil besøke ulike oppdrettsanlegg. Her vil du se hvordan havbruksanlegg fungerer og driftes rent teknisk, og du lærer riktig fiskehåndtering i ulike driftsfaser. Det blir også bedriftsbesøk hos de som bygger og leverer anlegg, havbruksteknologi og utstyr til oppdrettsindustrien. Innholdet i studiet bidrar til et integrert fokus på etikk, innovasjon og digitalisering.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!