Vis studentum.no som: Mobil

Tekniske geofag - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Tekniske geofag - masterstudium (5-årig)

Tekniske geofag består av geologi, ingeniørfag og datateknologi. Du lærer blant annet å forutsi og forhindre skred og ras, å bygge sikre tunneler og fjellanlegg, og forvaltning og utvinning av mineralressurser. Hvordan skade på miljøet og forurensing kan unngås er et viktig fokus i studiet. Det er et økende behov for geologiske ressurser til blant annet produksjon av høyteknologiske produkter, elektronikk og fornybar energi. Som sivilingeniør i tekniske geofag kan du være med å sette standarden for etisk, rettferdig og mer miljøvennlig utvinning av geologiske ressurser nasjonalt og globalt. Begrensede arealer gjør at det er økende behov for å bygge i undergrunnen, spesielt i byer. For deg som vil være med å bygge sikre undergrunnsanlegg og -tunneler eller å forhindre skredulykker, gir en utdanning i tekniske geofag deg denne muligheten. Tekniske geofag ved NTNU er en unik utdanning i Norge hvor ingen andre tilbyr en tilsvarende faglig bredde og dybde.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!