Vis studentum.no som: Mobil

Master i organisasjon, digitalisering, administrasjon og arbeid

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i organisasjon, digitalisering, administrasjon og arbeid

Tar du master i organisasjon, digitalisering, administrasjon og arbeid, vil du få en tverrfaglig forståelse av samspillet mellom digitale teknologier, offentlige og private virksomheter innenfor et organisasjonssosiologisk og statsvitenskapelig rammeverk. Studieprogrammet gir deg analytiske ferdigheter til å studere komplekse organisasjoner og teknologier basert på samfunnsvitenskapelige teorier og metoder, samtidig som det tilbyr viktig kommunikasjon, økonomi og teknologiforståelse gjennom muligheten til å supplere med valgemner på kryss og tvers av ulike fagområder ved NTNU.

Kompetansen din vil være relevant for både offentlig og privat sektor. I offentlig sektor vil blant annet departement, direktorat, kommuner og fylkeskommuner være høyaktuelle arbeidsgivere. På tilsvarende måte vil det være mange organisasjoner og virksomheter i privat sektor som har behov for kandidater som forstår alt fra organisasjonsutvikling, cybersikkerhet og kommunikasjon, til hvordan de best kan håndtere spørsmål knyttet til offentlig politikk og samfunnsplanlegging. En kombinasjon mellom samfunnsfag, informatikk og teknologi er derfor en nyttig kombinasjon.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!