Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i verdibasert ledelse og administrasjon

VID vitenskapelige høgskole
Sammendrag
Heltid
Stavanger
2 semestre
Årsstudium
Ja

Årsstudium i verdibasert ledelse og administrasjon

Årsstudiet i Verdibasert ledelse og administrasjon (VLA) lærer studenten hvordan organisasjoner fungerer og hvordan ledere kan bidra til å utvikle organisasjoners verdibevissthet. Studiet gir innsikt i generell organisasjons- og ledelsesteori og har en særlig innretning mot sivilsamfunnet, offentlig virksomhet og flerkulturelle kontekster.

Årsstudiet i Verdibasert ledelse og administrasjon er et nettbasert studium som gjør det lett å studere uansett hvor du bor. Som student får du ta del i spennende diskusjoner om dagsaktuelle ledelsestemaer knyttet til bærekraft og sosial innovasjon, og du får gjennom nettstudiet praktisk erfaring med digital samhandling. Du lærer hvordan organisasjoner fungerer og hvordan ledere kan bidra til å utvikle organisasjoners verdibevissthet. Du lærer også praktiske ferdigheter som hvordan du gjennom effektiv styring, forvaltning og administrasjon kan organisere og lede arbeid, prosjekter og team.

Studiet her et spesielt fokus på sivilsamfunn, globalisering og mangfold og det gir deg kompetanse som i dag er etterspurt hos mange arbeidsgivere, lokalt og globalt. Studiets fokus på verdibevissthet knytter emnene tett opp til FNs bærekraftsmål og introduserer begrepet sosial innovasjon som en tilnærmingsmåte til å gjøre organisasjoner og prosesser bærekraftige og fremtidsrettede.

For kontakt eller mer informasjon om Årsstudium i verdibasert ledelse og administrasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

VID har bachelorstudier innen sykepleie, ergoterapi, vernepleie, samfunnsfag, teologi og sosialt arbeid. I tillegg har VID mer enn 30 videreutdanninger og mastergrader. Du finner VID vitenskapelige høgskole i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Årsstudium i verdibasert ledelse og administrasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

VID vitenskapelige høgskole

studenter på VID

VID vitenskapelige høgskole 

VID vitenskapelige høgskole er en privat, akkreditert vitenskapelig høgskole med verdibasert og kirkelig forankring. Vårt motto er Engasjert for mennesket – lokalt og globalt.

Høyskolen Diakonova i Oslo, Diakonhjemmet Høgskole i Oslo og Sandnes, Høgskolen Betanien og Haraldsplass diakonale høgskole i Bergen samt Misjonshøgskolen i Stavanger har fusjonert til VID vitenskapelige høgskole.

Høgskolen har cirka 4800 studenter, 470 ansatte og studiesteder i Oslo, Bergen, Stavanger og Sandnes.

 Bergen
 Oslo
 Sandnes
 Stavanger


Studietilbud ved VID vitenskapelige høgskole 

VID tilbyr bachelor-, master- og ph.d.-studier innen sykepleie, vernepleie, ergoterapi, sosialt arbeid, teologi, diakoni, ledelse og familieterapi, i tillegg til en rekke relaterte videreutdanninger. 

VID driver også forskning, og formidler kunnskap på høyt internasjonalt nivå innenfor helse- og sosialfag, samfunns- og kulturfag, pedagogikk, ledelse, diakoni og teologi.

Hva betyr VID?

VID står for vitenskapelig, internasjonal og diakonal og dette skal være kvaliteter som preger alle deler av høgskolen virksomhet.

Du trenger ikke være kristen for å studere ved VID. Studentene på høgskolen har mange ulike livssyn. At VID er en diakonal og kirkelig forankret høgskole betyr at høgskolen bygger på kristne grunnverdier. VIDs utdanninger forbereder studentene for en arbeidshverdag hvor man møter mennesker som ofte befinner seg i sårbare situasjoner.

Vis alle utdanninger fra VID vitenskapelige høgskole

Kontaktinformasjon til VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole

Diakonveien 12
0370 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Årsstudium i verdibasert ledelse og administrasjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Videreutdanning for sykepleiere

Er du utdannet sykepleier og ønsker å ta videreutdanning? Med en bachelor i sykepleie har du mange valgmuligheter. Få en oversikt her!

Les mer