Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og administrasjon

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier, Oslo
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Klasserom, Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
Høst

Oslo
Høst

Økonomi og administrasjon

Årsstudium i økonomi og administrasjon

Et årsstudium i økonomi og administrasjon passer for deg som vil ha en grunnleggende innføring i økonomi. Studiet gir innsikt i områder som organisasjon og ledelse, forretningsjus, markedsføring og bedriftsøkonomi.

Hvem passer studiet for?

Årsstudiet passer for deg som enten er i startfasen av utdanningen, eller som allerede er yrkesaktiv og ønsker å bygge på med mer kunnskap innen dette fagfeltet. Studiet har høy relevans for flere deler av arbeidslivet.

Hva lærer du?

Årsstudiet består av åtte emner som sammen gir deg en grundig innføring i sentrale temaer innenfor det økonomisk-administrative fagområdet.

Du lærer blant annet: 

 • grunnleggende bedriftsøkonomi
 • grunnleggende matematiske analytiske verktøy og begreper som er relevante for en økonomistudent
 • hvordan en organisasjon fungerer, og hva det innebærer å organisere og lede grupper, prosesser og virksomheter
 • hvordan virksomheter organiserer, kommuniserer og leverer sitt markedstilbud
 • juridisk metode, og hvordan denne brukes i spørsmål knyttet til avtalerett, kjøpsrett, penge- og kredittrett, selskapsrett m.m.
 • å utarbeide og analysere finansregnskap
 • elementære grunntanker og prinsipper om hvordan markeder og økonomiske institusjoner fungerer

For kontakt eller mer informasjon om Økonomi og administrasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Årsstudiet gir deg en formell kompetanse i økonomi og administrasjon, og er en smart investering for fremtiden. Nærmest uavhengig av hvilken karriere du sikter deg inn mot, vil kunnskap om økonomi være nyttig å ha med seg.

Årsstudiet tar utgangspunkt i næringslivets behov, og gir innblikk i konkrete problemstillinger som du til daglig kan møte i en virksomhet. Studiet egner seg både som tilleggsutdanning og som starten av et lengre utdanningsløp.

Velger du å gå videre til vårt bachelorprogram i økonomi og administrasjon, kan du etter endt utdanning gå inn i stillinger som blant annet regnskapsfører, revisor, controller, produktutvikler, innkjøper, prosjektleder, konsulent, økonom, rådgiver m.m.

Opptakskrav/Søknad

 • Generell studiekompetanse.
 • Du kan også søke med 23/5-regelen eller realkompetanse. 

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium, 60 studiepoeng.

Kostnader

36.000kr per semester.

Hvorfor velge Oslo Nye Høyskole?

Nettbaserte forelesninger

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi og administrasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole tilbyr fleksibel utdanning som legger til rette for læringsglede og livslang læring.   

Oslo Nye Høyskoles samfunnsoppdrag er forskning og utdanning av høy kvalitet. På campus i Oslo eller på nett. Vi er en uavhengig breddehøyskole med et moderne og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, helse, økonomi og administrasjon, samt statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Høyskolen tilbyr en rekke studieprogram på master-, bachelor-, bachelorgradsenkeltemne- eller årsenhetsnivå. 

Høyskolen består av fire institutt: 

 • Institutt for psykologi 
 • Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner
 • Institutt for helsefag
 • Institutt for økonomi og administrasjon

 

Utdanninger i Oslo ved ONH

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Få kompetanse med enkeltemner, bygg videre på årsstudium, eller ta en hel bachelorgrad på nett. 

Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Vi har to oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september.

Studier i utlandet gjennom ONH

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utlandet. Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling.

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknad og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Økonomi og administrasjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!