Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Viser 1-20 av 169 treff
Viser 1-20 av 169 treff

Som leder er det viktig at du er organisert og at du har evnen til å samarbeide og ta ansvar om det trengs. I tillegg må du arbeide for å være et bra forbilde for dine kollegaer og ansatte.  

Om du er interessert i å lære å kjenne deg selv og andre bedre, kan en utdannelse i Organisasjon og ledelse være en begynnelse. Det er alltid behov for bra ledere og siden samfunnet endrer seg hele tiden behøver bedrifter nye oppfatninger i hvordan man organiserer, motiverer og utvikler personalet. Studerer du Organisasjon og ledelse lærer du om blant annet sosialpsykologi og pedagogikk. I tillegg til økonomi, logistikk og prosjektledelse som er bra og ha hvis du vil ha en leder posisjon eller sjefsstilling.

Organisasjon og ledelse på universitet/høgskole

På universitet/høgskole kan du spesialisere deg i ulike områder innen Organisasjon og ledelse som interesser deg mest. Kommer du rett fra videregående kan du studere Organisasjon og ledelse på bachelor nivå, hvis du allerede har en bachelor kan du alltid bygge videre med en master i Organisasjon og ledelseOrganisasjon og ledelse på universitet/høgskole nivå kan du finne det her>>

Studere organisasjon og ledelse

Organisasjon og ledelse på fagskoler

Fagskoler som tilbyr studier innen organisasjon og ledelse er mer yrkesrettet og har mer praksis integrert i studiene.

Organisasjon og ledelse studier på fagskoler finner du her>>

Organisasjon og ledelse på folkehøgskoler

Når du velger å studere på folkehøgskole får du også muligheten til å bo på internatet på skolen under studiene. Internatet skaper et bedre læringsmiljø og du får et bedre og tettere forhold til dine medelever. Studier ved folkehøgskoler skiller seg ut ifra studiene som universitet/høgskoler tilbyr ettersom pensumet på folkehøgskoler kan være mindre.

Organisasjon og ledelse studier på folkehøgskoler finner du her>>

Organisasjon og ledelse som nettstudie og fjernundervisning

Om du ikke vil flytte for å studere Organisasjon og ledelse kan du ta det som fjernundervisning. Dette passer for deg som vil skaffe deg en utdannelse samtidig som du jobber ved siden av. Det eneste du trenger er en PC og internett-tilkobling. I blant kan det kreves at du møter opp på universitetet/høgskolen for veiledning. Skal du studere organisasjon og ledelse som nettstudie krever det mye selvdisiplin. 

Organisasjon og ledelse som nettstudie og fjernundervisning finner du her>>

Sammenlign
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*