MBA i økonomisk styring og ledelse

Norges Handelshøyskole
Sammendrag
Master
Bergen
2 år
Deltid
Støttet av lånekassen

MBA i økonomisk styring og ledelse

Strategi, styring, digitalisering, investeringer og verdiskaping: Skaff deg unik og tidsaktuell totalkompetanse på det å være leder.

Å utøve best mulig ledelse, ta best mulige beslutninger og øke verdiskapingen i bedriften din krever både regnskapsmessige og analytiske basisferdigheter, kombinert med en strategisk forståelse av alt fra marked og konkurransesituasjon til samfunnsutvikling og kulturforskjeller. NHHs Executive MBA i økonomisk styring og ledelse sikrer deg den brede kompetansen du trenger for å lykkes som leder. Du får en detaljert innføring i hvordan regnskap, finansielle instrumenter, strategiske analyser og flere verktøy - inkludert teknologi og digitalisering - kan brukes for å øke verdiskapingen i din virksomhet.

I løpet av studiet arbeider du dessuten med konkrete problemstillinger knyttet til din egen virksomhet, slik at studiet gir direkte muligheter i praksis for den enkelte. Flere av deltakerne har tatt imponerende karrieresteg underveis i programmet eller rett etterpå. Bygg nettverk Du møter noen av NHHs aller fremste forskere, gjesteforelesere fra nærings- og samfunnsliv. Du og dine meddeltakere representerer et bredt spekter av norsk næringsliv og forvaltning, og dette vil dere dra stor nytte av.

Synergieffekten mellom teoretisk kunnskap og deltakernes praktiske erfaring skaper en intensiv, effektiv og engasjerende læringsprosess. Få personlig oppfølging En dedikert programleder følger samlingene og er tilstede gjennom hele studiet for å synliggjøre den røde tråden og vise sammenhengen mellom ulike fagområder. Programlederen holder høyt faglig nivå, har et sterkt engasjement og stor grad av involvering i studentene og deres læring.

Kontaktinformasjon til Norges Handelshøyskole

Norges Handelshøyskole

Helleveien 30
5045 Bergen

Tlf: +47 55 95 92 00
Fax +47 55 95 95 65


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!