MBA i strategisk ledelse

Norges Handelshøyskole
Sammendrag
Master
Bergen
2 år
Deltid
Støttet av lånekassen

MBA i strategisk ledelse

Med en MBA i strategisk ledelse fra NHH får du ikke bare et grunnlag for å ta bedre beslutninger – du får også energien til å gjennomføre dem.

Konkurransen blir hardere, marginene mindre og ressursene knappere. Samtidig øker forventningene til deg, enten du er leder, spesialist eller rådgiver. Hvordan kan du innfri forventningene under stadig mer krevende betingelser? Jo, du kan være den som tilfører bedriften din varige konkurransefortrinn med aktuell kunnskap i strategisk ledelse.

Hva får jeg ut av studiet? En MBA i strategisk ledelse åpner nye muligheter for deg. Du vil bidra til å løse utfordringer direkte knyttet til bedriften eller organisasjonen du jobber i. Du får innsikt i ulike bransjer sammen med høyt kompetente deltakere som har med seg et mangfold av erfaring og kompetanse. Studiesamlinger ved anerkjente handelshøyskoler og internasjonale selskap tilfører globale perspektiver på relevante problemstillinger. NHHs topplag av forelesere gir deg kunnskap basert på aktuell forskning. Studiets programleder deltar på alle samlingene og trekker trådene mellom de ulike fagene og samlingene.

Hvem er studiet for? Studiet er tilrettelagt for deg som jobber i en bedrift eller organisasjon som befinner seg i en konkurransesituasjon, eller kommer til å være det. Ledere som ønsker faglig utvikling og fordypning på strategisk viktige områder for egen virksomhet er også i målgruppen. Fra store bedrifter er divisjons- og seksjonsledere særlig aktuelle – samt deg som bistår ledere i utforming av strategi. Fra mindre bedrifter er toppledere og avdelingsledere naturlige kandidater. Ansatte i finansinstitusjoner, offentlig forvaltning eller nærings- og bransjeorganisasjoner vil også ha godt utbytte av studiet. Studiet er tilrettelagt for en travel hverdag.

Kontaktinformasjon til Norges Handelshøyskole

Norges Handelshøyskole

Helleveien 30
5045 Bergen

Tlf: +47 55 95 92 00
Fax +47 55 95 95 65


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!