Master

Executive Master i ledelse

Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Executive Master i ledelse

Executive master i ledelse

Ønsker du å ta lederegenskapene dine til neste nivå? Her har du muligheten. Dette fleksible deltidsstudiet i ledelse er verktøyet du kan bruke til å realisere lederambisjonene du bærer på.

Executive master i ledelse er for deg som vil øke din faglige tyngde innen ledelse, omstilling, innovasjon og bærekraftig verdiskaping.

Studieprogrammet legger til rette for at du skal dra nytte av egen erfaring i samspill med de faglige temaene i studiet. Du er selv aktivt med på å spisse og tilpasse mastergraden din blant annet gjennom valg av fagtema. 

Masteroppgaven er et selvstendig arbeid som bygger videre på og ekspanderer kunnskapen du har tilegnet deg gjennom studiet. Her har du muligheten til å spille på egen erfaring og gjøre mastergraden din unik, ved å belyse og analysere en aktuell problemstilling knyttet til din egen arbeidssituasjon.

Studiets oppbygging

Studieprogrammet settes sammen av fagemner og fagmoduler på til sammen 60 studiepoeng og en masteroppgave på 30 studiepoeng.

Emner og moduler som inngår i studieprogrammet må ha et omfang tilsvarende 7,5, 15, eller 30 studiepoeng.

Norges Handelshøyskole
Helleveien 30
5045 Bergen

Vil du studere økonomi og administrasjon eller bli siviløkonomi? Norges Handelshøyskole (NHH) har landets ledende fagmiljø for forskning og utdanning innen økonomi og administrasjon. NHH fokuserer på kvalitet og praktisk relevans, og tilbyr master i regnskap og revisjon og siviløkonomutdanning....

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Handelshøyskole

Highlights