Vis studentum.no som: Mobil

VID vitenskapelige høgskole 

VID vitenskapelige høgskole - Oslo

VID Oslo

Høyskolen Diakonova og Diakonhjemmet Høgskole i Oslo heter nå VID Oslo. VID Oslo tilbyr bachelor i sykepleie og bachelor i sosialt arbeid, samt flere masterutdanninger, videreutdanninger og en forskerutdanning.

Hva betyr VID?

VID står for vitenskapelig, internasjonal og diakonal og dette skal være kvaliteter som preger alle deler av høgskolen virksomhet.

Du trenger ikke være kristen for å studere ved VID. Studentene på høgskolen har mange ulike livssyn. At VID er en diakonal og kirkelig forankret høgskole betyr at høgskolen bygger på kristne grunnverdier. VIDs utdanninger forbereder studentene for en arbeidshverdag hvor man møter mennesker som ofte befinner seg i sårbare situasjoner.

Om VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole tilbyr ca 50 studieprogram fordelt på fire studiesteder i Oslo, Sandnes, Stavanger og Bergen. VID utdanner blant annet sykepleiere, sosionomer, ergoterapeuter, vernepleiere, familieterapeuter, prester og diakoner. Høgskolen tilbyr høyere utdanning, driver forskning og formidler kunnskap på høyt internasjonalt nivå innenfor helse- og sosialfag, samfunns- og kulturfag, pedagogikk, ledelse, diakoni og teologi.


For kontakt eller mer informasjon om VID Oslo, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - VID Oslo

Videopresentasjon

     

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om VID Oslo.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kategorier

Livssyn

Medisin- og helsefag

   Fysioterapeut
   Sykepleier

Psykologifag

   Psykologi

Sosialfag og pedagogikk

   Sosialt arbeid

Økonomi

   Organisasjon og ledelse

Kontaktinformasjon til VID Oslo

VID Oslo

Diakonveien 14–18
0370 Oslo

Tlf: +47 990 90 005

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 4 omtaler

Stephen.T
Diakonhjemmet høgskole tilbyr en rekke muligheter for å jobbe med mennesker i ulike alder og tilstander. Som vernepleier så er en med på å utjevne forskjeller i samfunnet, ved å jobbe tett sammen med mennesker.,Diakonhjemmets motto er Engasjert for mennesket!! Noe man blir på dette studiet.
AB
En meget bra høgskole med lange tradisjoner. Skolen er ligger strateigsk til midt i Sandnes sentrum. 5 min gange fra buss og jernbane stasjon. Det er veldig enkelt å få jobb etter endt utdanning som vernepleier!!!
Fornøyd student
Jeg vil anbefale sykepleierutdanning ved Diakonhjemmet Høgskole. Skolen holder en høy faglig standard og stiller høye krav til deg som student, til de ansatte og praksisplasser. Det er et godt miljøe og en får lett venner. Det er selvsagt områder skolen kan bli bedre på, men alt i alt er dette en veldig god skole.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra VID Oslo:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,0)
Basert på 4 omtaler
Videreutdanning for sykepleiere

Er du utdannet sykepleier og ønsker å ta videreutdanning? Med en bachelor i sykepleie har du mange valgmuligheter. Få en oversikt her!

Les mer
"En nødvendig og viktig jobb"

Jeg ville studere sosialt arbeid fordi jeg alltid har vært interessert i hvorfor folk gjør det de gjør. Hvorfor greier noen seg bra, mens andre ender opp som sosialhjelpsmottakere? Hvilke forbyggende tiltak finnes som kan hjelpe flere så de ikke ender som trygdemottakere? 

Les mer
"Det er givende å jobbe med menn...

Det er veldig bra å studere her. Jeg har blitt positivt overrasket. Det er en høgskole hvor en får god kontakt med lærerne og de andre studentene.

Les mer
"Det beste er det gode miljøet p...

Det beste med VID Oslo er det gode miljøet på skolen, som er både Inkluderende og går på tvers av klassene. Studentene smiler til hverandre i gangene og en føler seg sett. I tillegg er lærerne svært er kompetente og flinke.

Les mer