VID vitenskapelige høgskole 

VID vitenskapelige høgskole - Oslo

VID Oslo

Høyskolen Diakonova og Diakonhjemmet Høgskole i Oslo heter nå VID Oslo. VID Oslo tilbyr bachelor i sykepleie og bachelor i sosialt arbeid, samt flere masterutdanninger, videreutdanninger og en forskerutdanning.

Hva betyr VID?

VID står for vitenskapelig, internasjonal og diakonal og dette skal være kvaliteter som preger alle deler av høgskolen virksomhet.

Du trenger ikke være kristen for å studere ved VID. Studentene på høgskolen har mange ulike livssyn. At VID er en diakonal og kirkelig forankret høgskole betyr at høgskolen bygger på kristne grunnverdier. VIDs utdanninger forbereder studentene for en arbeidshverdag hvor man møter mennesker som ofte befinner seg i sårbare situasjoner.

Om VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole tilbyr rundt 50 studieprogram fordelt på studiesteder i Oslo, Stavanger, Bergen, Sandvika, Helgeland og Tromsø. VID utdanner blant annet sykepleiere, sosionomer, ergoterapeuter, vernepleiere, familieterapeuter, prester og diakoner. Høgskolen tilbyr høyere utdanning, driver forskning og formidler kunnskap på høyt internasjonalt nivå innenfor helse- og sosialfag, samfunns- og kulturfag, pedagogikk, ledelse, diakoni og teologi.


For kontakt eller mer informasjon om VID Oslo, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvorfor velge VID Oslo?

Lang erfaring

Ettertraktet utdanning

Tett på arbeidslivet

Videopresentasjon

Utdanninger

Kontakt skolen

VID Oslo

Diakonveien 14–18
0370 Oslo

Tlf: +47 990 90 005

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om VID Oslo.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 4 omtaler

Stephen.T

Diakonhjemmet høgskole tilbyr en rekke muligheter for å jobbe med mennesker i ulike alder og tilstander. Som vernepleier så er en med på å utjevne forskjeller i samfunnet, ved å jobbe tett sammen med mennesker.,Diakonhjemmets motto er Engasjert for mennesket!! Noe man blir på dette studiet.

AB

En meget bra høgskole med lange tradisjoner. Skolen er ligger strateigsk til midt i Sandnes sentrum. 5 min gange fra buss og jernbane stasjon. Det er veldig enkelt å få jobb etter endt utdanning som vernepleier!!!

Fornøyd student

Jeg vil anbefale sykepleierutdanning ved Diakonhjemmet Høgskole. Skolen holder en høy faglig standard og stiller høye krav til deg som student, til de ansatte og praksisplasser. Det er et godt miljøe og en får lett venner. Det er selvsagt områder skolen kan bli bedre på, men alt i alt er dette en veldig god skole.

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra VID Oslo:

OMTALER
Omtale av skolen
(4,0)
Basert på 4 omtaler
Studere sosialt arbeid

Barnevernsarbeider og student Karianne Flatland brenner for å hjelpe sårbare barn og vanskeligstilte familier, og var fast bestemt på å bli barnevernsarbeider. Studievalget falt på sosialt arbeid for å ha et bredere spekter å spille på.

Les mer