Vis studentum.no som: Mobil

Webdesign - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Gjøvik
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Webdesign - årsstudium

Årsstudiet i webdesign gir grunnleggende forståelse av hvordan moderne webløsninger designes og bygges slik at de fremstår som brukervennlige, robuste og nyttige. Studiet er spesielt rettet mot kandidater som ønsker en kombinasjon av praktiske og teoretiske fag for å bygge grunnleggende kunnskaper og ferdigheter innenfor dette fagområdet.

Årsstudiet passer som et tillegg til andre utdanninger, eller det kan gi mulighet for å søke seg videre til relaterte bachelorutdanninger, blant annet til NTNU sin egen bachelorutdanning i webutvikling.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!