Vis studentum.no som: Mobil

Informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi er for deg som vil bli spesialist på å sikre viktige teknologiske infrastrukturer og kommunikasjonstjenester. Vårt samfunn er avhengig av pålitelig og tilgjengelig informasjon for å sikre vår teknologiske hverdag. Du kan spesialisere deg innen sikkerhet, kommunikasjonsløsninger eller en kombinasjon av disse forskningsområdene. I tillegg vil du dra nytte av et bredt spekter av forskningsspesialiseringer som tilbys av et stort og forskningsintensivt miljø og du får en inngangsbillett inn til internasjonal forskning.

Doktorgradsprogrammet er faglig knyttet til Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi (IIK). Hovedområder innen programmet er forskning og utdanning innen cybersikkerhet, informasjonssikkerhet, kommunikasjonsnettverk og nettverkstjenester. Studieprogrammet kan også omfatte tverrfaglige forskningsområder med hovedprofil innen informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!