Vis studentum.no som: Mobil

Filosofi - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Filosofi - masterstudium

Masterprogrammet i filosofi beveger seg på tvers av faggrenser på leting etter de mest grunnleggende svar på menneskets spørsmål. Å oppøve egen evne til selvstendig tenkning og å bidra til å skape et helhetsperspektiv på mennesket og verden, gir utfordringer som du tar med deg videre i livet. Filosofiens historie og hvordan de ulike filosofer gjennom tidene har formulert sine spørsmål, står sentralt i filosofifaget. Hvordan vår tid, og de endringene den har medført og medfører, skaper forutsetninger for og utfordrer vår forståelse og vitenskapelige innsikt, er også gjenstand for drøfting og kritisk tilnærming. En masterstudent i filosofi vil dermed få en innføring i filosofisk forskning gjennom egen praksis i løpet av studiet. Masterprogrammet gir også en grundig innføring i filosofiens teori og metode.

Masterprogrammet har to studieretninger - generell filosofi og anvendt etikk.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!