Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i Biomarin Innovasjon

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Ålesund
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i Biomarin Innovasjon

Med en Bachelor i biomarin innovasjon, kan du bidra til økt verdiskaping, ny næringsutvikling og egen forretningsdrift. Studiet åpner dører til videre studier, forskning og et spennende arbeidsliv. Du får verdifull erfaring og en variert studiehverdag, takket være feltarbeid og dagstokt med forskningsfartøyet Gunnerus, gjesteforelesere fra lokalt næringsliv, mulighet til å dra på Venture Cup, seks uker med praksis i en relevant bedrift og andre spennende læringsmetoder.

Dette er et tverrfaglig studium som kombinerer biologiske og marine fag med innovasjonskunnskap. Biomarin industri utnytter marine ressurser innen havbruk, fiskeri, matproduksjon, helsekost og eksport, og du har mange jobbmuligheter å velge mellom når du skal ut i arbeidslivet. Studiet er både fremtidsrettet og næringsrettet med gode muligheter for jobb etter endte tre år.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!