Vis studentum.no som: Mobil

Master i avansert klinisk allmennsykepleie

NTNU
Sammendrag
Master
Gjøvik
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i avansert klinisk allmennsykepleie

Master i avansert klinisk allmennsykepleie er et fulltidsstudium for deg som har fullført en bachelor i sykepleie og som ønsker å øke egen kompetanse i fagområdet, spesialistgodkjenning i klinisk avansert sykepleie og å bidra til å styrke kvaliteten på helse- og omsorgstjenesten i kommunene. Utdanningen tilbys i Ålesund og i Gjøvik. Etter fullført masterutdanning vil du kunne ta et utvidet ansvar for omsorg, pleie og behandling for pasient og brukere i kommunale helse- og omsorgstjenester. Du vil ha kompetanse til å inneha stillinger som fagutviklingssykepleier, leder på ulike nivå og bidra i forskning. Studiet er svært relevant for sykepleiere som ønsker å arbeide i kommunale helse- og omsorgstjenester, med store pasient/brukergrupper med sammensatte og komplekse helseproblemer innenfor sitt ansvarsområde.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!