Doktorgrad

Elektronikk og telekommunikasjon - doktorgrad (ph.d.)

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Elektronikk og telekommunikasjon - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i elektronikk og telekommunikasjon er for deg som vil forske på avanserte elektroniske systemer, og bidra til implementering av bl.a. IoT, kunstig intelligens, energivennlig elektronikk og fremtidens medisinske teknologi.

Elektroniske systemer er sentrale i vårt samfunn, og med en doktorgrad innen elektronikk og telekommunikasjon kan du bidra til å løse viktige samfunnsutfordringer og utvikle et bærekraftig samfunn. I tillegg vil du dra nytte av et bredt spekter av forskningsspesialiseringer som tilbys av et stort og forskningsintensivt miljø og du får en inngangsbillett inn til internasjonal forskning.

Doktorgradsprogrammet er faglig knyttet til Institutt for elektroniske systemer (IES). Hovedområder innen elektroteknikk og telekommunikasjon er forskning og utdanning innen mikroelektronikk, trådløs teknologi, navigasjon, signal- og bildebehandling, tale- og musikkteknologi og nanoteknologi.

Studieprogrammet er faglig knyttet til hovedområdet elektroteknikk og telekommunikasjon, men omfatter tverrfaglig forskningsområder som medisinsk teknologi, energivennlig elektronikk, småsatellitteknologi og autonome farkoster.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights