Vis studentum.no som: Mobil

Elektronikk og telekommunikasjon - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Elektronikk og telekommunikasjon - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i elektronikk og telekommunikasjon er for deg som vil forske på avanserte elektroniske systemer, og bidra til implementering av bl.a. IoT, kunstig intelligens, energivennlig elektronikk og fremtidens medisinske teknologi.

Elektroniske systemer er sentrale i vårt samfunn, og med en doktorgrad innen elektronikk og telekommunikasjon kan du bidra til å løse viktige samfunnsutfordringer og utvikle et bærekraftig samfunn. I tillegg vil du dra nytte av et bredt spekter av forskningsspesialiseringer som tilbys av et stort og forskningsintensivt miljø og du får en inngangsbillett inn til internasjonal forskning.

Doktorgradsprogrammet er faglig knyttet til Institutt for elektroniske systemer (IES). Hovedområder innen elektroteknikk og telekommunikasjon er forskning og utdanning innen mikroelektronikk, trådløs teknologi, navigasjon, signal- og bildebehandling, tale- og musikkteknologi og nanoteknologi.

Studieprogrammet er faglig knyttet til hovedområdet elektroteknikk og telekommunikasjon, men omfatter tverrfaglig forskningsområder som medisinsk teknologi, energivennlig elektronikk, småsatellitteknologi og autonome farkoster.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!