Vis studentum.no som: Mobil

Medisinstudiet

NTNU
Sammendrag
Profesjonsstudium
Trondheim
6 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Medisinstudiet


På medisinstudiet lærer du om kroppen og hvordan den er bygd opp. Du lærer om hva som skjer i kroppen ved sykdom, og hvordan sykdom kan behandles. Du vil lære om helsefremming og forebygging av sykdom, og hvordan du kommuniserer med pasienter på en empatisk og respektfull måte.

Som student vil du ha en variert studiehverdag med både teoretisk og praktisk undervisning. Du møter pasienter allerede i første studieår, og vil gjennom hele studieløpet få flere perioder med praksis ved sykehus og i primærhelsetjenesten. Studiet legger stor vekt på problembasert læring og annen studentaktiviserende undervisning.

Medisinstudiet ved NTNU tilbyr et desentralisert studieløp fra tredje studieår med base i enten Ålesund eller Levanger. Du kan søke deg til det desentraliserte studieløpet ved å velge Ålesund eller Levanger som studiested når du søker opptak til medisinstudiet i Samordna opptak. Alle som får opptak til medisinstudiet, studerer de to første årene i Trondheim. Du kan lese mer om dette tilbudet på studiets nettsider.

De fleste som er ferdig med medisinstudiet jobber som leger, enten på sykehus eller på legekontor. Men det finnes også andre muligheter for eksempel innen forskning, administrasjon eller undervisning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!