Integrert Master

Industriell design - masterstudium (5-årig)

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Industriell design - masterstudium (5-årig)

Vil du designe estetiske, engasjerende, brukervennlige og bærekraftige produkter, brukergrensesnitt, systemer og tjenester? Vil du være med på å forme fremtidens samfunn gjennom design? Design forandrer verden – fordi det direkte og indirekte endrer virkeligheten for mennesker i deres daglige liv. 

Som student vil du jobbe mye i verksted eller med digital teknologi og lære å skape overbevisende forslag til løsninger gjennom designprosjekter. Gjennom menneskesentrert design, strategisk design, systemorientert design og nøkkelkunnskap om teknologi vil du få skape, visualisere, teste og videreutvikle egne ideer på egenhånd og i team.

Studentene våre jobber med design og produktutvikling gjennom prosjekter i industrien, innenfor konsulentbransjen, telekom, media og it, og med forskning og undervisning. Mange starter også sin egen design-bedrift.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights