Vis studentum.no som: Mobil

Master i helsesykepleie

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i helsesykepleie

Master i helsesykepleie er et samlingsbasert fulltidsstudium for deg som har fullført en bachelor i sykepleie og ønsker å arbeide helsefremmende forebyggende og endringsfokusert mot barn, unge og deres familie/omsorgsgivere. Utdanningen tilbys i Trondheim og i Ålesund. Som helsesykepleier har du en selvstendig rolle innenfor kommunenes folkehelsearbeid og arbeider med enkeltbrukere og grupper på samfunns- og systemnivå. Arbeidet omfatter planlegging, veiledning, rådgivning og vaksinering på helsestasjoner for barn og ungdom og i skolehelsetjenesten. I tillegg kan ulike kommunale, statlige og internasjonale stillinger innen folkehelsearbeid være aktuelle. Mastergrad kvalifiserer også for fag- og prosjektstillinger i kommunehelsetjenesten, og undervisnings- og stipendiatstillinger på høgskole/universitet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!