Vis studentum.no som: Mobil

Arkitektur - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Arkitektur - masterstudium (5-årig)

Masterutdanningen i arkitektur ved NTNU er et 5-årig profesjonsstudium og utgjør 300 studiepoeng totalt.

En dyktig arkitekt kombinerer kunstnerisk og vitenskapelig kompetanse i sitt arbeid. Utdanningen legger betydelig vekt på arbeid med prosjektoppgaver under tett veiledning der ideutvikling, estetikk, holdbarhet og samfunnsnytte står sentralt. Prosjektoppgavene spenner fra fullskalabygging av mindre prosjekter til utforming av boligbebyggelse, offentlige bygninger og byer. Prosjektoppgavene kombineres med undervisning i ulike kunnskaps- og ferdighetsfelt.

Emnesammensetningen i de første tre årene av studiet er fastlagt. De siste to årene gir frihet til å velge emner og fordypning selv. En stor andel av arkitektstudentene reiser på utveksling til andre læresteder i et eller to semestre.

Arkitektutdanningen ved NTNU ble etablert i 1910 og er Norges eldste og største arkitektutdanning. Utdanningen trekker veksler på undervisernes egen arkitekturpraksis og -forskning, gode internasjonale forbindelser og det omfattende fagmiljøet ved NTNU for øvrig. Fakultet for arkitektur og design ligger i den internasjonale forskningsfronten innen en rekke fagfelt.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!