Vis studentum.no som: Mobil

Pedagogikk - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Pedagogikk - bachelorstudium

Hvordan lærer vi? Hva er en god skole? Hva er oppdragelse? Pedagogikk handler om dannelse og læring i samspill mellom menneske, miljø og samfunn. Utdanning og utvikling av kompetanse er sentrale områder i dagens samfunn, og det trengs pedagoger overalt hvor opplæring og formidling foregår.

Gjennom dette studiet vil du bli i stand til å analysere og få en forståelse av de ulike lærings-, oppdragelse- og samspillprosessene som foregår i barnehage, i skolen, i familien, på fritiden og i organisasjons- og arbeidsliv. Pedagogikk passer for deg som ønsker å jobbe med formidling, opplæring og kompetanseutvikling, og vil forstå og legge til rette for læring og utvikling hos barn, unge og voksne.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!