Vis studentum.no som: Mobil

Kunsthistorie - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Kunsthistorie - bachelorstudium

Hvordan skal vi forstå et kunstverk? Hvilken historisk og kulturell sammenheng ble det frembrakt i? Gjennom bachelorprogrammet i kunsthistorie får du kunnskap om kunsthistoriske perioder og epoker fra antikken til i dag. Du lærer om hvordan kunsten og kunstsynet har endret seg over tid, og om hvordan ulike kunstuttrykk er relatert til hverandre og samfunnets utvikling. Du vil også få anledning til å skrive en bacheloroppgave, og fordype deg i et selvvalgt tema eller kunstverk.

Bachelorprogrammet i kunsthistorie er et treårig teoretisk studie, og undervisningen består hovedsakelig av forelesninger, seminarer, og ekskursjoner. Vi samarbeider med ulike kunstinstitusjoner i Trondheim, deriblant den nyetablerte Kunsthall Trondheim, og arrangerer jevnlig museumsbesøk og arkitekturvandringer. På bachelor er det også en studietur til utlandet, som regel til Roma.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!