Vis studentum.no som: Mobil

Nordisk språk og litteratur - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Nordisk språk og litteratur - årsstudium

I årsstudiet nordisk språk og litteratur studerer du norsk og nordisk litteratur og språk både i seg selv og i samspill med medier og kulturelle ytringer innenfor en større global kontekst. I årsstudiet vil du blant annet studere hva språk er og hvordan det er oppbygd, og hvordan litteraturen i Norge påvirkes av andre medier og kunstarter. Studiet skal gjøre deg i stand til å formidle, reflektere over og anvende språk- og litteraturkunnskap i svært mange sammenhenger. Årsstudiet er godkjent for bruk i lærerutdanningen.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!