Vis studentum.no som: Mobil

Filmvitenskap - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Filmvitenskap - årsstudium

Hvilke filmer har vært viktige i ditt liv så langt? Hvordan former film og audiovisuelle medier mennesker og samfunnet de lever i?

Dette årsstudiet gir deg grunnleggende innsikt i og kritisk forståelse av de levende bildenes kulturelle og samfunnsmessige betydning. Du får grunnleggende kjennskap til filmvitenskap som forskningsfelt, og får blant annet kunnskaper om filmvitenskapens historie, tradisjon, egenart og samfunnsrelevans. Du lærer videre om de levende bildenes produksjons-, distribusjons- og visningspraksiser i Norge og internasjonalt. Studiet passer for deg som opplever at film er viktig og som vil vite mer om utviklingen av filmteorien og filmhistorien.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!