Vis studentum.no som: Mobil

Videreutdanning, psykisk helsearbeid

NTNU
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Trondheim
2 semester
Heltid
Støttet av lånekassen

Videreutdanning, psykisk helsearbeid

Videreutdanning i psykisk helsearbeid ved NTNU er en tverrfaglig videreutdanning som kan tas på heltid (ett år) eller deltid (to år). Studieprogrammet har fokus på psykisk helse og ulike tiltak for mennesker med psykiske lidelser, samt konsekvenser av lidelsene hos den enkelte, dens familie og nettverk. Videreutdanningen vektlegger brukerens erfaringer, utfordringer og ressurser, hverdagsliv, kommunikasjon og relasjoner.

Videreutdanning i psykisk helsearbeid skal kvalifiserer helse- og sosialarbeidere til forebyggende, behandlende og rehabiliterende arbeid med mennesker som har psykiske lidelser innenfor den kommunale helse- og sosialtjenesten og spesialisthelsetjenesten.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!