Vis studentum.no som: Mobil

Master of Public Administration

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
5 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Master of Public Administration

Master of Public Administration (MPA) er et erfaringsbasert masterstudium med sterk internasjonal orientering for nåværende og kommende ledere i offentlig sektor, i frivillige organisasjoner, samt i private virksomheter som arbeider sammen med stat og kommune.

MPA-studiet tilbys av NTNU Handelshøyskolen og gjennomføres i et samarbeid mellom Copenhagen Business School (CBS), og Nord universitet (UiN).

Studiets faglige profil er knyttet til offentlig styring, og ligger innenfor en flerfaglig tilnærming til økonomistyring.

Studiet dekker fem underliggende fagområder som fanger opp ulike aspekter med offentlig styring.

  • Økonomistyring
  • Organisasjon og ledelse
  • Statsvitenskap
  • Offentlig styring
  • Strategisk ledelse

Videre er samfunnsvitenskapelig metode et nødvendig grunnlag for å gjennomføre en større vitenskapelig undersøkelse i forbindelse med masteroppgaven. Den skal ha fokus på styringsmessige utfordringer i offentlig sektor, og bygge på empiriske data fra offentlige virksomheter.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!