Vis studentum.no som: Mobil

Master i jordmorfag

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
4 semester
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i jordmorfag

Ved å ta en master i jordmorfag ved NTNU blir du kvalifisert til å gi kyndig oppfølging av kvinner under svangerskap, fødsel og barseltid, og til å ivareta det nyfødte barnet. Jordmorfaget er rettet mot helsefremmende og sykdomsforebyggende tiltak overfor mor og barn. Jordmoryrket utøves på ulike typer fødeinstitusjoner, barselavdelinger og poliklinikker i spesialisthelsetjenesten. Jordmødre jobber også i primærhelsetjenesten med svangerskapsomsorg, prevensjonsveiledning og andre problemstillinger knyttet til kvinnehelse. Det er også mulig å drive privat jordmorvirksomhet og arbeide med hjemmefødsler. Fullført master i jordmorfag gir deg muligheten til å søke opptak til forskerutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!