Vis studentum.no som: Mobil

Kybernetikk og robotikk - masterstudium (2-årig)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Kybernetikk og robotikk - masterstudium (2-årig)

Kybernetikk og robotikk er studiet for deg som ønsker å jobbe med fremtidens teknologier, i en verden som blir stadig mer digitalisert, automatisert og robotisert. Med kybernetikken kan vi skape et miljøvennlig fremtids-samfunn med meningsfylte jobber og mer fritid. Kybernetikere utvikler teknologi for fremtidens arbeidsliv, og du vil lære deg verktøy for å håndtere en stadig mer kompleks verden. Undervisningen gjøres av ledende forskere på sine felter.

Studiet gir deg en tverrfaglig og fremtidsrettet utdanning som gjør at du kan jobbe innenfor mange områder. Kybernetikere utvikler teknologi for fremtidens arbeidsliv. Kybernetiske løsninger brukes i dag innenfor de fleste bransjer, som maritim sektor, fiskeri og havbruk, energi, IT, helse og velferd, medisin, petroleum og prosessindustri.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!