Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i produktdesign og teknologi

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Gjøvik
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i produktdesign og teknologi

Produktdesign og teknologi tar for seg prosessen fra idé til ferdig produkt. Du lærer blant annet om hvordan du skal utvikle og designe produkter, benytte dataverktøy i designprosessen og markedsføre produktet, samt lede produksjonen og bedriften, sikre kvaliteten og tilfredsstille miljøkrav. Du får bruke både tradisjonelle metoder for å visualisere design og 3D-skannere/dataverktøy. Studiet passer for deg som er interessert i produktutvikling med vektlegging av teknologi og produksjonsmetoder for industriell tilvirking. Studiet vil også gi deg gode ferdigheter i ledelse av mennesker og samarbeid i team.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!