Bachelor

Bachelor i økonomi og administrasjon

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i økonomi og administrasjon

Dette studiet er for deg som er analytisk og vil lære hvordan økonomi, data og tall former samfunnet og bedrifter. Studiet er også første skritt for å bli siviløkonom eller statsautorisert revisor.

De første to årene får du grunnleggende innsikt i økonomisk-administrative fag, før du kan velge hva du vil spesialisere deg i det tredje året. Du blir også kjent med forsknings- og utviklingsarbeid innen fagområdet, slik at du får bred og oppdatert kunnskap om relevante teorier og metoder. Med denne utdanningen blir du svært ettertraktet, og du kan jobbe i stort sett alle bransjer og sektorer.

De fleste bedrifter og organisasjoner har behov for ansatte med økonomisk-administrativ bakgrunn. Du kan jobbe innen for eksempel:

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights