Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i språkfag for trinn 8 – 13

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Lektorutdanning i språkfag for trinn 8 – 13


Læreryrket er et viktig og spennende yrke for deg som ønsker å kombinere din språk- og kulturinteresse med arbeid med barn og ungdom. Som lærer i norsk eller fremmedspråk vil du bli en viktig person i mange unges liv og arbeide med å utvikle språk- og kommunikasjonsferdigheter som kreves i en stadig mer globalisert verden.

Den femårige mastergraden kombinerer utdanning i fremmedspråk og/eller nordisk med praktisk-pedagogisk utdanning. I tillegg til språkfaget velger du et annet skolefag: Enten et ekstra språkfag, eller et annet fag som gir undervisningskompetanse.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!