Vis studentum.no som: Mobil

Utdanningsvitenskap - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Utdanningsvitenskap - doktorgrad (ph.d.)

Gjennom forskerutdanningen i utdanningsvitenskap vil du lære hvordan du kan drive med aktiv, grundig og systematisk granskning for å finne ny kunnskap innenfor utdanningsvitenskap. I løpet av studiet tar du ph.d.-emner og skriver en vitenskapelig avhandling innfor et bestemt forskningstema. Du kan gjennomfører utdanningen innen en av programmets fagretninger:

  • pedagogikk
  • lærerprofesjons- og skoleforskning
  • tverrfaglig barneforskning

Gjennom forskerutdanningen får du avansert vitenskapelig ekspertise og analytiske ferdigheter. En doktorgrad i utdanningsvitenskap kvalifiserer deg for ledende arbeid innen næringsliv, forvaltning, høyere utdanning og forskning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!