Vis studentum.no som: Mobil

Master i økonomi og administrasjon

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i økonomi og administrasjon

Masterstudiet i økonomi og administrasjon er et to-årig studium som gir rett til å benytte tittelen siviløkonom. Det bygger på bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. Studiet kvalifiserer til krevende jobber i næringsliv og forvaltning. Det gjelder konsulentoppgaver og utrednings- og ledelsesoppgaver på høyt nivå både innenfor offentlig sektor og privat næringsliv. Masterstudiet kvalifiserer også til doktorgradsstudier og forskerkarriere. Studiet er solid forankret i forskningsbasert kunnskap.

Studentene får mulighet til å spesialisere seg innenfor ulike fagområder og kan derfor tilpasse studiet til eget interessefelt. I tillegg til å kunne velge mellom ulike faglige profiler kan studentene også hente inn valgfrie emner fra andre fagområder. Det er derfor mulig å utvikle både dybde- og breddekunnskaper gjennom studiet. Mange studenter velger dessuten å tilbringe ett semester ved et utenlandsk universitet. Dette gir både språkkunnskaper og innsikt i et annet lands kultur - noe som i dag verdsettes høyt av norsk næringsliv.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!