Bachelor

Økonomi og administrasjon

Kristiania Nettstudier, Nettstudier
Varighet
180 stp
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Hver dag, hele året Se detaljer
Varighet
180 stp
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Hver dag, hele året Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Økonomi og administrasjon

Økonomi og markedsføring - profilering regnskapsfører

  Alle bedrifter og organisasjoner trenger personer med kunnskaper og ferdigheter innen økonomi og ledelse.

  Bachelor i økonomi og administrasjon – profilering regnskapsfører vektlegger sentrale emner innenfor praktiske, juridiske, prinsipielle og teoretiske områder av regnskapsfaget.

  Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører dekker utdanningskravet som kreves for å jobbe som autorisert regnskapsfører. Studiet gir deg en solid utdannelse med flere jobbmuligheter.

  En bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører  gir deg en bred utdanning som gir varierte karrieremuligheter innen privat næringsliv og offentlig forvaltning. Du får solid kunnskap innen områder som regnskap, skatterett, rettslære, bedriftsøkonomi, samfunnsøkonomi, administrasjonsfag, metodefag, strategi og forretningsetikk. Du lærer om bedriftsøkonomiske problemstillinger og om hvordan samfunns- og næringsliv reguleres av lover og regler.

  Studiet tar primært sikte på å gi studentene grunnleggende innsikt i det økonomisk- administrative fagområdet, men med spesialisering innen skatterett, merverdiavgift, regnskap og rettslære.

  Hva lærer du? 

  regnskapsfører gir deg en yrkesrettet utdanning med solid kompetanse innenfor administrasjon, ledelse, økonomi, regnskap, skatterett samt rettslære. Studiet dekker utdanningskravet til autorisasjon for regnskapsførere. 

  I løpet av studiet lærer du hvordan en virksomhet ledes og administreres. Du lærer også å innhente og analysere informasjon som grunnlag for beslutninger, samt å reflektere over etiske utfordringer knyttet til ulike beslutningsalternativ. 

  I løpet av studiet lærer du om økonomiske og menneskelige faktorer som er avgjørende for at en bedrift eller organisasjon skal fungere på en god måte og hvordan disse har innvirkning på samfunnet. 

  Med denne utdanningen stiller du sterkt i arbeidsmarkedet, ved at du får dokumentasjon på at du har både teoretisk og praktisk kompetanse innen regnskap.

  For kontakt eller mer informasjon om Økonomi og administrasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

  Kommende startdatoer

  1 tilgjengelig startdato

  Hver dag, hele året

  • Nettstudier
  • Nettstudier

  Videre studier/jobbmuligheter

  Som autorisert regnskapsfører jobber du med å føre regnskap for og gi råd til arbeidsgiveren din eller andre virksomheter enn den du selv er ansatt i. En autorisert regnskapsfører kan også starte et eget regnskapsbyrå og påta seg oppdrag fra sine kunder.

  De fleste uteksaminerte kandidatene jobber som regnskapsførere. Studiet oppfyller utdanningskravet for å bli autorisert regnskapsfører, og med to års relevant og godkjent praksis kan man søke om autorisasjon.

  Regnskap er en profesjon som i liten grad påvirkes av konjunktursvingninger i arbeidsmarkedet. Du kan jobbe både i privat og offentlig sektor, og arbeidsoppgavene er mange. Du kan jobbe med økonomi- og virksomhetsstyring, og hvis du velger å jobbe i regnskapsbyrå vil du få mye kundekontakt der du må bidra til å finne løsninger for kunden. Du kan også selv føre regnskap for andre organisasjoner og foreninger. 

  Opptakskrav/Søknad

  For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:  

  • Generell studiekompetanse 
  • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen 
  • Realkompetanse

  Studiefakta, Tittel m.m

  Bachelorgrad (180 studiepoeng). 

  Kostnader

  Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

  Jeg vil vite mer!

  Bestill informasjon

  Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi og administrasjon.

  Fyll inn din kontaktinformasjon

  Send interessemeldingen

  Få mer informasjon fra skolen


  reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
  Kristiania Nettstudier
  Prinsens gate 7-9
  0107 OSLO

  Kristiania Nettstudier | Med tradisjon for forandring!

  Å studere på nett gir deg fleksibilitet i hverdagen, samtidig som du starter eller utvikler karrieren din.   Vi har tatt det beste studietilbudet fra vår campus-baserte undervisning og gjort det tilgjengelig for deg på nett. Derfor kan du nå få...

  Les mer og vis alle utdanninger ved Kristiania Nettstudier

  Highlights