Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og administrasjon

Høgskolen i Molde
Sammendrag
Bachelor
Molde
3 år
Heltid
Høst
Søknadsfrist: 20. april
Klasserom

Økonomi og administrasjon

Bachelor i økonomi og administrasjon

Programmet passer perfekt for de som ønsker å arbeide innen ledelse og administrasjon av private bedrifter, offentlig virksomhet eller andre organisasjoner.

Programmet er utpreget tverrfaglig fordi en ledelse må kunne kommunisere med alle deler av organisasjonen. Lær om bedriftsøkonomi, samfunnsøkonomi, markedsføring, organisasjon, strategi og ledelse og få en tverrfaglig kompetanse for økonomisk-administrativt arbeid innen bransjer som bank, forsikring, industri, handel, tjenesteytelse, konsulentvirksomhet, meglervirksomhet og offentlig forvaltning, for å nevne noen.

Studiet passer for

Programmet passer perfekt for studenter som ønsker å tilegne seg kunnskap som er nødvendig for å drive moderne forretningsvirksomhet. Programmet er primært tilrettelagt for studenter som kommer direkte fra videregående skole, men studenter med yrkeserfaring har også stort utbytte av programmet. Økonomisk-administrative fag egner seg også godt som tilleggsutdanning for studenter med bakgrunn i for eksempel ingeniørfag, juridiske fag, eller it-fag.

Utveksling

Det er mulig å ta ett eller to semester av studiet i utlandet etter søknad. Når det gjelder europeiske land, har Høgskolen i Molde flere utvekslingsavtaler (ERASMUS).

Jobbmuligheter

Våre ferdige kandidater får typisk arbeid innen virksomhetenes ledelses- og rådgivingsområde, eller innen spesialiserte funksjoner som for eksempel personal-, økonomi-, regnskaps-, revisjons-, salgs- eller logistikkområdet.

Videre studier

Ferdige kandidater kan søke opptak til masterstudiet i økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Molde, eller tilsvarende masterstudium ved andre norske utdanningsinstitusjoner. Bachelorgrad pluss mastergrad i økonomi og administrasjon gir rett til siviløkonomtittelen.

Ferdige kandidater kan også søke spesialiserte masterstudier ved Høgskolen i Molde (logistikk eller samfunnsendring, organisasjon og ledelse), og ved en rekke andre norske og utenlandske utdanningsinstitusjoner.

For kontakt eller mer informasjon om Økonomi og administrasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse (GSK).
Dersom du ikke har GSK og fyller 25 år eller mer i søknadsåret kan søke på bakgrunn av realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad, 180 studiepoeng. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi og administrasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde – Vitenskapelig høgskole i logistikk

Ønsker du å utvikle ditt talent og dine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø? Da kan Høgskolen i Molde være det rette stedet for deg. Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, både for studenter og forskere. HiMolde har i dag ca. 250 ansatte og rundt 3800 studenter, og vi vokser stadig.

Med kunnskap for bærekraft og innovasjon

Dette er vår visjon og skal være retningsgivende for våre utdanninger, forskning og formidling. For å virkeliggjøre den vil vi samarbeide med aktører lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Våre utdanninger kjennetegnes ved:

  • En tydelig kvalitetskultur
  • Forskningsbaserte utdanninger
  • Variert, engasjerende og virkningsfull undervisning
  • Fleksibel og allsidig pedagogikk i et stimulerende læringsmiljø
  • Bærekraft og innovasjon i samspill med samfunnet rundt oss
  • Relevante og fleksible studietilbud med utplassering og praksis
  • Kunnskap med lang holdbarhet
  • Kompetanse for et arbeidsliv i omstilling
  • Internasjonal utveksling

Avdeling for Logistikk (LOG)

Høgskolen i Molde er landets ledende utdannings- og forskningsinstitusjon innen logistikk, med studier fra ett års varighet til doktorgrad. Logistikkstudiene, kombinert med økonomi og IT, gjør at Høgskolen i Molde kan tilby en unik kompetanse. Dette gjør våre studenter ettertraktet på jobbmarkedet. Våre logistikkstudier fokuserer på planlegging av vareflyt, innkjøp, lagerstyring og distribusjon. Effektive logistikkløsninger gir viktige konkurransefortrinn og er viktige for å møte våre klima - og miljøutfordringer.

Avdeling for økonomi og samfunnsvitenskap (ØS)

ØS-avdelingen tilbyr studier innen juss og statsvitenskap, sport og økonomi. Her finner du også flere ulike forskningsgrupper med flere publiseringer årlig. Våre utdanninger innen økonomi og samfunnsvitenskap gjør deg ettertraktet på jobbmarkedet. 

Avdeling for helse- og sosialfag (HS)

Avdeling for helse og sosialfag, har utdanningstilbud på alle nivåer - bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til forskningsutdanninger (PhD). Flere av våre HS-utdanninger gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdanning

Utveksling / utenlandsstudier med Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde har flere utvekslingsavtaler som gir mulighet for å ta ett eller to semester av studiet i utlandet. Studietiden i utlandet godkjennes som del av utdanningen din ved Høgskolen i Molde. Her kan du møte andre kulturer, lære deg flere språk, skaffe deg kunnskap om verden omkring deg  og bli ettertraktet på jobbmarkedet!

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Molde

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Britvegen 2
6411 Molde

Tlf: 71 21 40 00
Fax 71 21 41 00
www.himolde.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Økonomi og administrasjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!