Kristiania Nettstudier

i Oslo (+ 1 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

Kristiania Nettstudier

Kristiania Nettstudier | Med tradisjon for forandring!

Å studere på nett gir deg fleksibilitet i hverdagen, samtidig som du starter eller utvikler karrieren din.  

Vi har tatt det beste studietilbudet fra vår campus-baserte undervisning og gjort det tilgjengelig for deg på nett. Derfor kan du nå få deg en utdanning med høy kvalitet, uansett hvor du befinner deg eller hva din livssituasjon måtte være. 

Vitnemålet ditt vil være like mye verdt som om du hadde studert på campus, og de samme foreleserne som underviser på sted, underviser på nett. Du kan velge mellom flere studier og enkeltemner av høy kvalitet, og om du vil ta en anerkjent mastergrad samarbeider vi blant annet med Heriot-Watt University i Skottland. 

Den fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Nettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser. 

Det beste av alt er at kvaliteten på nettstudier er den samme som om du studerer på tradisjonelt vis hos en skole som er stedbasert. Den fleksible studiemetoden går med andre ord ikke på bekostning av kvalitet og læringsutbytte. Vi samarbeider med høyskoler og universiteter som er faglig ansvarlige for studiene, mens vi selv er metodeleverandør og tilrettelegger for at studiene skal kunne tilbys på nett.

Velger du å studere på nett hos oss, får du 

Dyktige forelesere med lang erfaring

Foreleserne du møter hos oss har selv erfaring fra arbeidslivet, og de vet hva som trengs for å lykkes. I tillegg møter du kjente gjesteforelesere fra store bedrifter og organisasjoner. Deres uvurderlige kunnskap og erfaring styrker din læring og gir deg verdifull innsikt. Vårt faglige miljø sikrer at utdanningen din holder høy kvalitet.

Balanse mellom jobb og privatliv

Du trenger ikke sette resten av livet ditt på pause bare fordi du skal studere! De fleste forelesningene er ferdiginnspilte, slik at du kan studere hvor og når det passer deg selv. Kombiner kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb eller andre forpliktelser. Studiemetoden er fleksibel, samtidig som den holder høy kvalitet og vektlegger godt læringsutbytte.

Et fortrinn som arbeidstaker

Nettstudiene gir deg relevant kompetanse som er etterspurt av arbeidsgivere akkurat nå og i tiden fremover. Utdanningen din blir kvalitetssikret og tilpasset arbeidsgivernes behov gjennom våre bransjeråd.

Din egen personlige veileder

Vi har 90 kvalifiserte veiledere innen hver sine fagfelt. De bidrar med sin spisskompetanse slik at du får det beste utgangspunktet for å lykkes med studiene dine. Veilederen din vil gi deg faglig oppfølging, hjelpe deg og motivere underveis slik at du når dine mål.

Opptak hele året

Hos Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. 

Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • IT og digitalisering
  • Pedagogikk
  • Helse og psykologi 
  • Økonomi, innovasjon og bærekraft
  • HR og ledelse
  • Jus og rettsvitenskap
  • Markedsføring, kommunikasjon og journalistikk

Vi håper du vil trives som student hos oss!


For kontakt eller mer informasjon om Kristiania Nettstudier, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Kristiania Nettstudier.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Kristiania Nettstudier

Prinsens gate 7-9
0107 OSLO

Tlf: 22 59 61 00
Fax 22 59 61 00
www.kristiania.no

Høyskolen Kristiania Nettstudier i sosiale medier

Highlights