Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ergoterapi

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ergoterapi


Ergoterapeuter bidrar med løsninger når det oppstår et gap mellom en persons helse og det som kreves av dem i hverdagen. Ikke alle mennesker er i stand til å gjøre det som er viktig for dem. Ergoterapeuter arbeider for at alle skal kunne delta og være mest mulig aktive i lek, læring, arbeid og hverdag i ulike omgivelser.

Ergoterapeuter arbeider med personer i alle aldersgrupper, og med å tilrettelegge omgivelser fysisk og teknisk. Med utgangspunkt i hva som er viktig i livet til den du skal hjelpe, undersøker du hva som hindrer aktivitet, og hva som kan gjøre det mulig.

Ergoterapeuter hjelper mennesker med:

mestring og utførelse av hverdagsaktiviteter gjennom trening og motivering
tilrettelegging av aktivitet i lek, læring, arbeid og hverdag
tilpassing av omgivelser med velferdsteknologi, universell utforming og innretting av bolig
Ved å ta en bachelor i ergoterapi ved NTNU i Trondheim eller Gjøvik vil du blant annet lære om hvordan aktiviteter, omgivelser og miljø kan tilrettelegges slik at mennesker oppnår bedre helse og økt livskvalitet. For å få til dette vil du lære om sykdommer, funksjonsnedsettelser og samfunn.

Ergoterapeut er en beskyttet tittel som krever autorisasjon fra Helsedirektoratet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!