Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i historie for trinn 8 – 13

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Lektorutdanning i historie for trinn 8 – 13

Historiefaget bygger bro mellom fortid, nåtid og fremtid. Vil du lære bort dette, da passer lektorutdanningen ved NTNU deg. Lektorutdanning i historie er et studieprogram som kombinerer lærerutdanning og mastergradsutdanning i historie. NTNUs viktigste læringsmål er å utdanne historielærere med høy faglig og pedagogisk kompetanse.

Med lektorutdanningen i historie vil du få et solid utgangspunkt til å bli den gode læreren som kan inspirere elever og gi dem et positivt møte med historiefaget i skolen. I løpet av studiet vil du ha flere praksisperioder samtidig som du kan fordype deg i emner som interesserer deg. Det siste året på lektorutdanningen skal du skrive en masteroppgave i historie med hjelp fra en veileder. Tema og problemstilling til masteroppgaven står du fritt til å velge selv, i samråd med veileder.

Med denne utdanningen blir du kvalifisert til lektorstilling i skolen. Mastergraden i historie kvalifiserer deg i tillegg til andre stillinger innen offentlig og privat forvaltning, og innen forskning og arbeid i nasjonale og internasjonale organisasjoner som krever fag- og utredningskompetanse.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!